Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikra58

Rozwod a badania psychologiczne.......?pomocy

Polecane posty

Gość ikra58

mam pytania...jestem po slubie cywilnym 9 miesiecy, coreczka ma 5 miesiecy...Niestety moj obecny maz szybko pokazl na co go stac po slubie juz 2 miesiace znalazl sobie kochanke kiedy prawda wyszla na jaw zostawil mnie i dziecko kiedy coreczka miala 2 miesiace...chce zlozyc pozew o rozwod bez orzekania o winie, poniewaz chce zeby to skonczylo sie jak najszybciej...mam tylko pytanie czy bardzo prawdopodobne jest ze bedziemy musieli odbyc jakies mediacje porozumiewawcze lub cos w tym stylu i czy takie malutkie dziecko 5 miesiaczne tez beda badac psychologowie kiedy zloze np o ograniczenie ojcu praw rodzicielskich..?beda chcieli stwierdzic czy miedzy ojciem a dzieckiem jest wytworzona jakas więź? Bardzo prosze o pomoc.?

Gość ojejku nooo
Nie znam się, ale współczuje.. Bydle:| Życzę szczęścia i twardej ręki;]

Gość ikra58
a o ile dluzej bedzie sie ciagnal rozwod z orzekaniem o winie....?Niewiem co mam robic chce sie od niego uwolnic i od jego rodzinki ktora caly czas mnie obgaduje prowokuje ubliza i wyzywa....Niewiem jakie dowody beda odpowiednie aby szybko poszedl rozwod z orzekaniem o winie...Mam smsy w ktorych mi grozil ze "mnie zajebie", no i moge wziasc odpis jego zeznan ze sprawy alimentacyjnej bo ona juz sie odbyla gdzie powiedzial "mam kogos innego, a z nia nie chce juz zyc" no i jeszcze moja rodzina moze zeznac ze ma kochanke ze go widywali z nia i ze naduzywal alkocholu czy to wystarczajace?? Nie chce zeby moje malenkie dziecko musialo odbywac jakies badania psychologiczne.Ona nie ma zadnej wiezi z ojcem bo on spedzil z nami moze 3 tygodnie gora..Mam dosc tej sytuacji pomozcie.co byscie zrobili na moim miejscu