Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laskhjbgundjk

Co sądzicie o tej sukni?

Polecane posty

uuu...jak dla mnie brzydsza niż paskudna...sorry...ale jeśli Ci się podoba i dobrze w niej wyglądasz to nie pytaj nikogo :) to Twoja sprawa w końcu. Ty masz się dobrze czuć w tym dniu :)

Gość laskhjbgundjk
nie, ja już blisko rok po ślubie:) tak pytam po prostu, bo ja miałam skromną sukienkę i teraz tak sobię myślę, ze pewnie na nikim nie zrobiła takiego wrażenia, jakie robi np. suknia powyżej.

Gość b mvcxn
bardzo odwazna suknia! podoba mi sie ale nie zalozyłabym jej

A ja uważam, że skromna jest lepsza, bo to Panna młoda jest najważniejsza w tym dniu, a nie jej suknie. A ta jakaś taka...kure.ska. Chciałabyś robić wrażenie na gościach wyglądając jak ladacznica (fajne slowo)? Bez urazy oczywiście dla nikogo.

A Twoja o wiele ładniejsza, chociaż za dużo na tym zdjęciu nie widać. Poza tym to suknia ma być ozdobą panny, a nie panna ozdobą sukni. :)

Gość jesteśmy pod wrażeniem
A mi się podoba. Jak ktoś wyżej napisał - bardzo odważna, ale sama bym nie założyła bo i figura nie taka ;). Mimo wszystko uważam że jest piękna.

Polakita - dzięki. Ja oczywiście nie krytykuję nikogo komu się ona podoba. W myśl starej zasady...Uważam,że ślub nie jest po to, żeby wzbudzać konrowersje swoją suknią :) Już widzę miny księdza, babć i starych ciotek gdyby mnie zobaczyły w takiej sukni. hehehe

Gość fdasdaQdFAW
jak kurwiszon jakis, zero elegancji, zero klasy

Gość annnnnnnnnnnnnn
W zyciu bym nie poszła w czyms takim na własny ślub. Ta kiecka jest wyzywajaca i zalatuje strojami z burdelu. Sory ale tak mi sie kojarzy