Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkitkit

srebrne obraczki to kicha?

Polecane posty

No ja uwazam, ze kazdy robi to na co ma ochote. Ja osobiscie w wieku 18 lat takich obrączek nie nosilam bo mialam pewnosc, ze zaden z tych zwiazkow nie byl na stałe. Teraz nosze jedynie zaręczynowy i mi zupelnie wystarcza,,na te jedyne wyjatkowe wole poczekac do slubu...moze wystarczy zwykły łancuszek z wisiorkiem??

Gość karolina piłataa21
te e Angellss19 hehe czy aby napewno jestes starsza? "Karoliny chyba własnie ktos w nocy nie wyru***" :O widać na pierwszy rzut oka że gównem smierdzącym jeszcze jesteś dziewczyneczko hehe. i bede do cibie pisac jak mi sie tylko zazyczy i chocbys zaczela klaskac uszami to tego ne zmisz :D

skoro jestes taka głodna to idz zjedz kolacje, a nie litery ze zdan które piszesz bo nic nie rozumiem :] Nie Tobie oceniac jaka jestem... To z Twoich wyrażen kazdy sie tu smieje bo wstyd do ludzi z taką kulturą..

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhs
hhehe, wielki bulwers o szczyla a ty to mnie moglas od dziwek wyzywac?? do hhhh cos tam: kotku wroc sie do szkoly i naucz czytac ze zrozumieniem, mam srebrna slubna obraczke. z wyboru. nosze ja z pierscionkiem za taka kase, jakiej ty pewnie w zyciu nie widzialas.

i bardzo dobrze bo ktos mi tu bedzie mowil ze białe srebro to kicha a jeden pierscionek chodzi po ok 1000zł.... Każdy ma inny gust i o nich sie nie dyskutuje! a jesli ktos sie na czyms nie zna to niech sie nie wypowiada

Gość karolina piłataa21
"skoro jestes taka głodna to idz zjedz kolacje, a nie litery ze zdan które piszesz bo nic nie rozumiem :] " tak wiem dzieck=inko ze rodzice powaznie zaniedbali twoja edukacje, ale to juz do nich o pomoc sie zwroc zeby ci odszyfrowali co jest napisane bo ja ci pomagac w tym nie bede, to ich obowiazek byl cie wyedukowac kretynko (?) :D :D

Gość kitkitkit
ja pierdziele ale bulwersacje wywolalam :) a chcialam sie dowiedziec tylko co o tym sadzicie. nie uwazam ze moj zwiazek to gowniarstwo, ja mam 23 on 27 i raczej myslimy o tym wszystkim powazniej. po porstu chcialabym miec cos dla siebie, znak, symbol czy jak to nazwac ze ja jestem jego a on jest moj :D

Gość kotku wróc się do
do burdelu w ktorym na to zarobilas:)

Mi poprostu brak słow do ludzi tak ograniczonych jak Karolina..jak widac nie zrozumiala tematu postu i tylko ludzi sie czepia bo nic mądrego powiedziec nie potrafi co widac w jej wypowiedziach...

Gość Magdaa_W
Ja i mój mąż mamy srebrne obrączki. jesteśmy oboje pod trzydziestką a małżeństwem jesteśmy 2 lata. za organizację ślubu, przyjęcia na 30 osób, ubrania, obrączki itd. - płaciliśmy z własnej kieszeni.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhs
gratuluje, dlugo nad tym myslalas??? uff, to musialocie bolec. wiem ze ciezko ci pojac, ale sa ludzie, ktorzy zarabiaja niezle pieniadze i uwaga uwaga... nie robia tego dupa. Zostawiam cie z ta mysla, moze pomoze ci to w wyborze przyszlej kariery. bez odbioru.

Gość karolina piłataa21
Angellss19 heh jaka wazelina i doopowłaz, jak tu dzielnie cche bronic pomarańczowego nika, co masz nadziej ze cie dziewczyna tez w czyms poprze ? hehe

Gość jak kto woli :)
Mi się bardziej podoba srebro, bądź białe złoto :)

Gość karolina piłataa21
wazeline od ciebie na kilometr czuc dziewucho . fffffuuuuuuuuuu :O nie tylko tu ale w innych topikach tez ludziom chcesz sie przypodobac i za wszelka cene w doope im wejsc :D

Gość kupcie sobie srebrne zyletki i
sie potnijcie :) hhh cos tam nie napinaj sie ,sa w tym kraju bogaci nie jestes jedyna:)wiec sie nie zachowuj jakby na kafe twoi poddani siedzieli, a szpanowac na kafe to faktycznie chyba juz nie masz gdzie ,zrób sobie sesje do faktu i na fotosik ,moze ktos to doceni

Gość ANGELS DUPA ZARABIA
*-I STAD TAKI BULWERS STAREJ DZIWKI !!!!!!!!!!!!!!

Gość errteee
my takie srebrne obrączki kupiliśmy jak mieliśmy po 19 lat noszę je już od 6, za rok zmienimy je na złote:) pierścionek zaręczynowy mam z żółtego złota więc zacznę nosic go po ślubie

Gość kitkitkit
*topik nie odnosil sie do slubnych

Gość jak kto woli :)
My też mamy z żółtego złota, ale jakby czas cofnąć wybrała bym białe :)

Gość kitkitkit
jak narzie ngels to ty sama ze soba rozmawiasz.

Gość kitkitkit
Angels mialo byc

moje zdanie jest takie, jeśli ktos czuje prawdziwą więź i wie, ze jest to związek do konca zycia to mozna sobie pozwolic na delikatne srebrne obrączki, które będą symbolizowaly przywiązanie i miłosc..później się to zamieni na pierścionek zareczynowy, a jeszcze pózniej na obrączki....Nie ma w tym nic złego, ze młodsze osoby chcą pokazac całemu swiatu jak bardzo są zakochani:)

Gość errteee
ja na początku, po zaręczynach nosiłam pierścionek ale niestety ze wzgl na dużą ilośc zajęć w laboratoriach, ciągle go ściągałam i prawie zgubiłam. Z obrączką mogę byc na zajęciach:)