Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkitkit

srebrne obraczki to kicha?

Polecane posty

Gość kitkitkit

jak sadzicie?

Gość kitkitkit
tzn chodzi mi jak jest zwykla parka i nosza sobie srebrne obraczki

ja nosilam z moim bylym kupilismy sobie na walentynki teraz jestem z innym i tez mi kupil to nie jest siara duzo osob tak chodzi

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhs
noszenie obraczek przed slubem to gowniarzerstwo. Dzieci sie bawia w zwiazek i pozuja na kogos, kim nie sa. same srebrne obraczki sa ladne, mam taka slubna, nosze ja obok pierscionka z bialego zlota i roznicy nie widac.

jaki kur** gowniazerstwo??? to jest symbol naszej milosci nosze ja caly czas i zawsze przypomina mi o chlopaku jak sie na nia patrze to mi sie milo robi

obraczki to symbol zawarcia malzenstwa a nie milosci. Ile ty masz lat, 15??

18 i wiesz co tobie symbolizuja malzenstwo a mi przypominaja o chlopaku nie wstydze sie tego

laski noszace biale kozaczki tez sie ich nie wstydza. infantylna i smieszna jestes i tyle.

Gość panie profesorka
Dzieci, lekcje odrobione ???? Na pewno nie, więc dalej do nauki, głąby jedne, a nie srebrne obrączki krytykowac. Kto chce to nosi, kto nie to nie i nic nam do tego. Amen.

Gość hhhh cos tam
nie podoba sie nie nos, za to fioletowy jest trendy i pewnie masz pol szafy w tym kolorze,bo inne tez nosza ,zakichana pajacykow sie odzywa

Gość karolina piłataa21
obraczki z bialego zlota hmm.. wiekszej kichy nie widzialam a to coraz modnijsze, wygladaja jakby pary na zloto nie bylo stac i biedacy sie srebrnymi slubnymi uraczyli. a ni to wygladu ani wyrazu. zlote tradycyjne sa najladnijsze i zawsze beda modne ,

Gość karolina piłataa21
wiem ale biednie bez wyrazu wygladaja, a praa jak gówniarzeria wyglada wlasnie 18letnia co milosc se wyraza zakladaniem srebrnych tandetnych obraczek probujac bawic sie niby w malzebstwo. a noz widelec ktos pomysli ze to slubne z bialego zlota :O

odezwała sie znawczyni, kazda osoba pełno sprawna umyslowo rozpozna obrączki srebrne, a z białego złota a tak sie składa, ze te drugie są duuuuzo drozsze od tych zwykłych zóltych, takze tandete mozesz obejrzec codziennie w lustrze:) pozdrawiam

Gość karolina piłataa21
jarecka co sie tak bulwesujesz. niue bój żaby moze tez kiedy dorosniecxie do prawdziwych malzenskich a nie jak szczeniaki :)

Gość karolina piłataa21
"te drugie są duuuuzo drozsze od tych zwykłych zóltych" aha czyli tandete badz nie oceniasz po cenie? żal dziewczynko, żal :D

Gość karolina kto cie dyma?

ja nie lubie zlota srebro albo biale zloto jest ladne a to co jest teraz modne malo mnie obchodzi

Gość chyba nikt jej nie dyma
i dlatego tyle żółci sie jej zebrało, tudzież jadu :P

zalosna jestes dziecko bo pozujesz na kogos, kim nie jestes. jak dla mnie mozesz nosic i 10 obraczek i myslec jakie to slodkie, bo myslisz o swoim coraz to nowym "misiu". Dla mnie to dziecinada. Obraczki byly sa i beda symbolem malzenstwa a nie "zakoffanych" szczyli.

noszę srebny pierścień Atlantów na wskazującym palcu, bo mi się podoba i sprzyja samodoskonaleniu.

Gość buahahahahahha
"ja nosilam z moim bylym kupilismy sobie na walentynki teraz jestem z innym i tez mi kupil to nie jest siara duzo osob tak chodzi" :D :D :D :D :D :D :D :D umarłam ze śmiechu

Gość panikonrlekowa4
"zakoffanych" hehe zakoffanych misiów na sweetaśnych fotkach na naszej klasie. a jarecka zdjęcia z dzióbkiem tez sobie robisz i w dodatku sama sobie z ręki? hehe co za gnój :)

Gość hhhh cos tam
a ty sie podniecasz jak dzidzi obraczka ze zlota warta kilkaset gora zlotych,nikt cie nie kocha ze cie boli ze ktos tam ma srebrna jako wyraz milosci? czy cie na zlota nie stac bo w lumpie na wage nie sprzedaja?i sie tak jarasz?

wiesz no skoro mam 18 lat to chyba nie powinnas mnie obrazac mowiac na mnie szczyl!!