Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkitkit

srebrne obraczki to kicha?

Polecane posty

Gość kitkitkit
2 poprzednie wpisy sa nie moje. i kolejne tez nie beda ;) ciao

Gość 12345654321
Srebrne obraczki tak jak najbardziej dla pary dojrzalych ludzi znajdujacych sie w narzeczenstwie z wyznaczona data slubu i w trakcie przygotowan do tego malzenstwa. Srebrne obraczki bez tego kontekstu rowniez uwazam ze przejaw infantylizmu .... zabawa jakis gowniarzy w doroslosc. Obraczki sa symbolem malzenstwa a i nie sluza zabawie czy okazywaniu uczuc przez pare gowniarzy. Co do rozroznenia bialeog zlota od srebra .... biale zloto to stop niklu i zoltego zlota po polowie ktory po okreslonym czasie traci swoja charakterystyczna powloke i wyglada IDENTYCZNIE jak srebro wiec jest to po jakims czasie nie do rozroznienia. Ale jak ktos woli obraczke(jako symbol malzenstwa) z bialego zlota to juz jego wybor.

Gość mialam tak jak ty
Buahahha jarecka, ale tępa i pusta jesteś . Jaki symbol... hahah jak z każdym chłopakiem nosisz, to faktycznie jest to wyjątkowe i symboliczne. Wiesz chociaż gówniaro co tak na prawde symbolizuje obrączka i dlaczego małżonkowie ją sobie nawzajem wkładają ?? Obrączki przez swoj kształt symbolizują wieczność, a nie żeby sobie przypominać o swoim słodkim Misiu :D A jak Ty je nosilas z każdym bylym, to to jest gówno,a nie symbol :D

Gość 12345654321
jarecka A ty dziewczynko musisz jeszcze dojrzec do pewnych spraw ........... bo szmacisz tylko symbol i urzadzasz sobie zabawe z powaznych spraw. "ja nosilam z moim bylym kupilismy sobie na walentynki teraz jestem z innym i tez mi kupil to nie jest siara duzo osob tak chodzi"

Gość jarecka jest w szkole
:D

Gość kikkor
tak wszyscy noszący obrączki są infantylni i w ogóle żenada i tragedia... a jeśli ktoś nosi tak po prostu bo mu się podoba i nie ma w tym żadnej filozofii? a obrączki np czystości to też żenada i infantylność? jeśli już czepiać się wszystkiego to po co nosicie pierścionki? przecież to symbol narzeczeństwa!!! pierścionki mogą być tylko zaręczynowe!!!

Gość 12345654321
kikkor Ja nosilam pierscionki i to jest dopuszczalne pod warunkiem z enie nosi sie go na wiadomym palcu to samo jest z obraczka niek kazdy nosi sobie ja gdzie chce byle nie na serdecznym palcu i nie jako symbol dziecinnej zabawy w malzenstwo. Jak sie komus podoba obraczka jako bizutetria to ok zaklada ja gdzie badz byle nie na palcu o ktorym mowilam natomiast czym innym jest kidy para gowniarzy ktorzy nie mysla za bardzo o slubie zaklada sobie srebrne obraczki i nazywa siebie narzeczenstwem

12345654321 a ty szmacisz ten świat ja nosze bo lubie i mi sie to podoba a nosze na serdecznym bo akurat z tego palca mi nie spada zazdroscicie mi czy co?? co za ludzie....