Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxyyyyyzzzzzzzzzzzz

tej kobiecie możecie najwyżej stopy całować

Polecane posty

Gość sretetete
No ładna, ale takich jest dużo.

Gość Zastina
figura ladna ale twarz zwyczajna

Gość gdagda
piekna , nudna i nadęta przy takiej to tylko gadżeciarz wytrzyma który lubi ładne zabawki

tak jasne mówcie co chcecie ,ale faceci za nia szaleją i zdobywala coraz to nowe tytuły piekności. zaloże się ,że jej do piet nie dorastacie. Nie nie ma wiele takich pieknych dziewczyn przynajmniej ja na ulicy widzę taką na jej poziomie może jedna na milion., albo i rzadziej

jakby chodziło tylko o photoshop to ne byla by modelką i nie zdobywalaby tych tytułow nie sadzisz ,że te sukcesy o czymś świadczą?

wy tego nigdy nie osiągniecie taka jest prawda.. a wiecie ile facetów musi za nia latać?

Widziałam kiedyś Naomi Campbell bez makijażu - wychodziła z przyczepy kemingowej. Wyglądała zgoła inaczej, niż na zdjęciach, a jest jedną z najbardziej znanych modelek na świecie💤

ale na pewno źle nie wygląda i bez makijażu ;) ładne rysy to podstawa

śmieszna jest ta wasza zawisć do pieknych kobiet. a wy się za książniczki nie raz uważacie jakie to wy piekne jesteście ,ale modelki o wiele piekniejsze od was to są takie jak wiele pffff :p

Gość no i...cu
nie pluj się bo i tak możesz sobie pomarzyć, pewnie jesteś brzydal i chciałbyś zapłodnić jakąś ładną

Wcale się nie uważam za piękną, wręcz przeciwnie, nie jestem ładna. Moja atrakcyjność zawiera się w mojej inteligencji, wiedzy i oczytaniu, dlatego mów, co chcesz, ale nie zazdroszczę pięknym kobietom, natomiast, i owszem, bardzo zazdroszczę kobietom i w ogóle ludziom mądrzejszym ode mnie. W związku z powyższym nie robi na mnie wrażenia nieprzeciętna uroda - bo tę zawsze w jakiś tam sposób można osiągnąć - ale nieprzeciętna inteligencja tudzież wiedza:p

No tak może i photoshop robi swoje, lecz nawet gdyby ktoś tu wrzucił zdjęcie pięknej kobiety, bez żadnej korekty, to i tak na pewno pojawiłyby się komentarze, że jest brzydka itd :O

zaplodnić? ale powiedziałaś ja jestem dziewczyną . a co dziewczyna już innej dziewczyny nie może docenić ? no i nie lesbijką żeby nie było :p

poza tym wam się wydaje ,że tak ławto wygrać wybory.. nie nawet bardzo cięzko nie raz eliminacje wojewódzkie przejść w kraju. wiecie ile jest chetnych?

nawet jakby to i tak te najladniejsze wygrywają :p

Gość no i...cu
za co mam jej całować śmierdzące giczały, pewnie sama się uważasz za piękność i nie masz żadnych innych zalet

Gust nie powinien podlegać dyskusji, ale to się staje nagminnie. Moim zdaniem jeżeli ktoś jest naprawdę bardzo atrakcyjny zewnętrznie, to nawet jeżeli nie jest w czyimś typie, to i tak nie można nazwać tej osoby "brzydalem". Np. moja przyjaciółka. Z pewnością mogę stwierdzić, że jest bardzo ładna. Czasem ktoś powiedział, że to nie jest jego typ, ale nigdy nie usłyszałam od faceta, żeby nazwał ją brzydką.

Gość Zastina
bony a co z tego ze za nia lataja tysiace facetow, ja jej wspolczuje, przserane byc sex bomba czy tez chodzaca pieknoscia, pewnie nadeta i nudna tez jest bo przeciez jest taka piekna ze nie trzeba sie wysilac, to jakas porazka jest... ty chyba jej zazdroscisz xxxxxxxx ja bym tak nie chciala byc z kims wiedzac ze ejst ze mna bom ja piekna :D jak lep na muchy