Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokardka..

co ta kafeteria w sobie takiego ma?

Polecane posty

ostatnio tak zaczełam się zastanawiać, co to forum takiego w sobie ma, że tak przyciąga.. mimo, że rzadko się udzielam, to nie ma dnia, żebym sobie tutaj nie weszła. fakt - można tu poczytać wiele mądrych wpisów, i pośmiać się z głupoty ludzkiej;) niedługo chyba będą musieli otworzyć nowy kierunek studiów - psychologia ze specjalizacją - uzależnienia od KAFE ;)

Gość ladaco
zasadniczo...

no i można pisać bez rejestracji:D dla niektórych 9podszywów np) to duży plus:) ale bez podszywów byłoby nudno:D

Gość Może Twoje Kochanie
nie kaffe, a ludzie:)

Gość Rav
ma ma w sobie ,to chyba te dropsy:)

fakt, wciąga, chyba dlatego że zawsze można coś ciekawego znaleźć, udzielic komuś rady, wyżalic się, poznac punkt widzenia innych, i poczytać sobie że inni też mają przesrane :D

no to prawda.. dzięki kafe wiemy, że inni mają gorzej :P no i te mądrzejsze tematy potrafią wiele wnieść do naszego życia.. pomóc podjąc pewne decyzje :) a co do podszywów to fakt - chyba na żadnym innym forum tak nie szaleją.. dlatego to forum ma w sobie tyle życia;)

będę starą panną - oj to ta Twoja przyjaciołka to już niezle zachorowała na tym punkcie ;) gdyby tak na miesiac wysiadly serwery kafe to ludzie chyba by umarli z rozpaczy :P

Gość ckominka
Siedza tu ludzie ktorzy nie maja nic do roboty. Nudza sie i nie maja co ze soba zrobic

Gość och te złośliwości...
różnorodność i luz - to chyba najbardziej przyciąga

ojjj i tu sie mylisz.. ja nie narzekam na nude w życiu, mam masę zajęc.. jednak na rozrywkę w postaci kafeterii zawsze muszę znaleźć czas :) tylko szkoda że czasem zamiast pisac pracę lic. to czytam to forum :P

Ja też nie narzekam na brak wrażeń w życiu codziennym, i również nie robię tego co powinnam, tylko czytam kafe 😭 Wracając do przyjaciółki, to ona zawsze mi każe to wysyłać wieczorem, bo mówi, że nie zaśnie jak jej nie prześlę jakiegoś durnego i śmiesznego wpisu :D

Gość ckominka
Zauwazylam ze wiele pseudo sie tu czesto powtarza w wielu tematach od rana do wieczora, wiec chyba, jednak im sie troche nudzi

Gość Może Twoje Kochanie
kafe to prywatny detektyw i szybki czat:)

chominka -no ok - napisałaś "są tu ludzie ktorzy nie mają nic do roboty" a ja to na początku odebrałam, ze wszyscy tak mają ;P bo z tym że niektorzy faktycznie ograniczają swoje życie do kafe to chyba musze się zgodzić. :) będę starą panną - ta Twoja przyjacióka naprawde jest dobra ;) chyba lepiej trzeba sobie kafe tylko w jakiś dawkach dziennych dozować.. zebysmy nie zwariowały tak na tym punkcie jak ona ! ;) ale sa tez plusy - bo jak szukasz smiesznych wpisów to pewnie Ci się tez poprawia humor ;)

Gość Może Twoje Kochanie
a co wolicie:kafe i seriale:)? kafe:P

Gość gwiazdy... spadają
jak warkocz komety.... sa celebryci kafe:)

Wbrew pozorom, to ona nie siedziała tu wcześniej dużo. Raczej przeglądała jedynie tematy z różnymi wpadkami itd. Może bardziej niż od kafe, jest uzależniona od śmiechu :D

Gość ckominka
O wlasnie! przyklad: navigator. wszedzie go pelno.

Gość ladaco
stare dobre czasy

Gość ladaco
tuleja czy ty bierzesz może z kogoś przykład:D

Gość ladaco
nawet już ja tak jak kiedyś tak nie fruwam, to nudne jest:D

będę starą panną - u mnie tez to się tak zaczeło.. zaczełam sobie czytac tematy np - wpadki w toalecie itp;) a potem to juz się bardziej wkręciłąm... a ty juz od dawna na tym forum siedzisz? a co do tego co lepsze, kafe czy seriale to zdecydowanie KAFE... niektore teksty sa bardzo nieprzewidywalne, i nie jest nudno ;) choc jak sie niektore wątki czyta to przypominają one "modę na sukces":P romanse,romanse,romanse..

Gość ladaco
nawet ja sie przy was tu zestarzałem:D