Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T.Love

Ktoś schudł w miesiąc 10 kg? Jaka dieta?

Polecane posty

Gość T.Love
....

Tak, 1 posiłek dziennie wyglądający tak: serek biały lub jogurt naturalny lub 1 kromka wasy z masłem lub szklanka zupy lub jakis owoc/warzywo Teraz jem 3 małe a jak zjem więcej to przytyje. Nie polecam ;/

Gość T.Love
A ile ważysz teraz? Z jakiej wagi startowałaś?

156 - 71kg - start teraz jest 45 kg. 3 miesiące rożnych diet - rozwalony metabolizm :<

Gość hgkjhnlj
sądzę że jeśli powoli zaczniesz wprowadzać kcal to przytyjesz góra 4 kg, według mnie teraz ważysz zdecydowanie za mało. Utrata 10 kg to naprawdę dużo przy takiej wadze startowej. Najlepiej dodawaj raz w tygodniu 200 kcal i nie martw się że coś Ci przybędzie ( najlepiej zacznij ćwiczyć). dojdziesz sobie powoli do 1500-2000 kcal

Chyba muszę tak zrobić. Zrzuciłam 26kg i czuje się super. Moge dostac anemii i boje się, że wyląduję w szpitalu

Gość T.Love
super : )gratuluje... :D moja wymarzona waga to wlasnie 45 :( . A ile Ci to czasu zajelo?

Pisałam przyciesz :) 3 miesiące rożnych diet, tzn. praktycznie pierwszy miesiąc diet potem jadłam tak jak napisałam - jedne produkt na dzień. Jakbym się cofnęła o kilka miesiecy wstecz to nie zrobiłabym tego drugi raz. szkoda zdrowia.

Gość T.Love
a no tak :D nie mów tak.. piekny wynik osiagnelaś :) ja dam wszystko za chudosc :). Walcze ! :D

Gość T.Love
a cwiczylas?

Gość o rany ranyy :)
o jezuu jakie z was kretynki to szkoda słów.....

Gość bez przesady, przez anemie sie
nie trafia do szpitala :D:D

Gość ja schudłam
8 kg przez 2 tygodnie na diecie kopenhaskiej (ale nie polecam bo piekielnie trudna i potem i tak wracaja kg) i kiedy indziej schudlam 13 kg w 2 miesiące na diecie garściowej - i ta jest najlepsza, polecam! :-)

ćwiczyłam jedne odcinek mojego ulubionego serialu dziennie czyli po 40 min. Na rowerku stacjonarnym.

Gość trochę za ogólnie
autorko nie ekscytuj się tak osiągnięciem Vipery bo dziewczyna sama żałuje tego co zrobiła i jeszcze pewnie trochę czasu jej zajmie doprowadzenie organizmu do porządku. ile przy tym przytyje to już inna sprawa. schudnąć za wszelką cenę? po co? żeby się kilka razy na plaży pokazać a później przybrać z nawiązką? Vipera spróbuj troszkę podkręcić jeszcze aktywność i dodawaj kalorie. pewnie przybierzesz na wadze ale masz szansę że będą to mięśnie

Dieta fizjologiczna Tomasza Reznera Dieta Tomasza Reznera, czyli jak zdrowo i przyjemnie uzyskać i utrzymać pożądaną sylwetkę ciała... http://zlotemysli.pl/fantastyczne,1/publication/show/6360/dieta-fizjologiczna-tomasza-reznera.html

Gość marta_____
10 kg w miesiąc? Pewnie da się tyle schudnąć - zależy od wagi z jaką człowiek startuje, tyle że tak jak już ktoś napisał takie drakońskie odchudzanie oznacza jedno - rozwalenie metabolizmu. Przemiana materii w takich warunkach siada drastycznie i trudno ją na nowo podkręcić. Zdecydowanie polecam metodę małych kroczków, bo to co się raz zepsuło trudno później odbudować. Dodam jeszcze, że przy takich drakońskich dietach odchudzających (typu właśnie 10 kg na miesiąc) ciało momentalnie brzydnie, skóra staje się szara i bardzo wiotka, każdy wrzucony ponownie kilogram zagraża rozstępami, nie wspomnę o cellulicie, który najczęściej jest efektem stosowania takich właśnie diet rujnujących organizm i wszystkie tkanki, proponuję odchudzanie z głową, jakie? poczytajcie sobie http://dietasouthbeach.net.pl

Gość olciaaaaa
10kg w miesiac? proponuje na poczatek dieta kopenhaska motylkowa (znajdz w google) 13dni ok -7kg. a potem przez cały miesiac musisz po prostu zrezygnowac ze slodyczy, z tluszczu, i mniej żreć i więcej ćwiczyć, i potem przez pozostałe 18dni bedziesz utrzymywac efekt tamtej diety i napewno jeszzcze stracisz brakujace 3kg :) i nie bedzie jojo :)

Gość olciaaaaa
ANEMIA???? aby zapobiec anemii wystarczy codizennie wypic zjesc sok z czerwonego buraka, i tak przynajmniej przez miesiac i wszystko wroci do normy, ew. mozna kupic tabletki z buraka w aptece :)

Gość On.42.lata

10 kg, w miesiąc. Zero wieprzowiny. Zero potraw z mąki. Zero alkoholu. Ogólnie 1/3 ilości tego co wcześniej jadłem. Przyplątała się grypa, skończyło się dla osłabionego organizmu powikłaniami w postaci zapalenia nerwu strzałkowego. Proszę uważać. Pozdrawiam.

Gość Ewka

Zdecydowanie Slimunox ale to żę te tabletki są tak skuteczne dowiedziałam się dopiero teraz.Niestety wcześniej musiałam stosować z marnym skutkiem inne preparaty.Odchudzanie z nimi to przyjemność.

Gość Aga

Lepiej bezpiecznie i rozwagą skorzystać ze sposobów z bloga zbijamywage.pl 🙂

A ja polecę portal rowerowy Multibike, bo dobra jazda na rowerze jest skuteczniejsza w odchudzaniu niż jakieś niepotrzebne suplementy... Zainwestuj w rower, sprawdź jak Ci się jeździ, a na pewno odchudzanie będzie przyjemniejsze A ja polecę portal rowerowy Multibike, bo dobra jazda na rowerze jest skuteczniejsza w odchudzaniu niż jakieś niepotrzebne suplementy... Zainwestuj w rower, sprawdź jak Ci się jeździ, a na pewno odchudzanie będzie przyjemniejsze 🙂