Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająccaaaaaaaaa

dlaczego takie pasztety jak widuję na ulicach

Polecane posty

Gość pytająccaaaaaaaaa

mają często takich fajnych facetów? też to zauważyłyście? dlaczego skasowaliście ten temat?

Gość ladaco
tak trzeba

Gość behemłucik
oj chyba jest coś na rzeczy ..........

Gość dnwqjkdqwndwqd
bo faceci nie patrzą tylko na wygląd może :)

bo te laski zdobyły tych facetów podstempem lub są fajne lub są dobre w seksie i fajne lub są dobre w seksie, podstępne, fajne dla tych facetów, i MAJĄ KASE(ZNAJOMOŚCI) ALBO MIŁOŚC JEST SLEPA

Gość sruuuuuuuuuuuuu
sa bogate, fajne w seksie i inteligentne ....tylko o tym myslą faceci jak się chcą związać z babą, w takiej kolejności jak napisałam

dopisz sobie do stopki: JESTEM INFANTYLNA SRAJACE W LOCIE PTAKI WE MNIE NIE TRAFIAJA TRAWA JEST OK :p bez obrazy :O

bo faceci lubią "łatwe" panienki, brzydka dziewczyna jest świadoma swojej brzydoty dlatego zrobi dla chłopaka wszystko byleby tylko ją chciał.Facet nie musi się starać i idzie na łatwiznę. Jesli dziewczyna jest ładna i świadoma swojej urody nie musi starać się o faceta, to facet ma się o nią starać a facetom się zwykle zwyczajnie nie chce...

Gość konieczynka czetry
ja jestem ladna i mam przystojnego faceta. ale np. brat mojego chlopaka ma paszteta, wrednego z charakteru paszteta, czasem sie zastanawiam o co chodzi w ich zwiazku, znam takie pary ona ponizej sredniej on ok. ale te ich laski sa bardzo fajne ale jak laska wredna i z wygladu i z zachowania to nie wiem.

Gość onka223
Pytanie tylko dla kogo one sa brzydkie?:D Dla facetow czy dla sfrustrowanych zazdrosnych, zgorzknialych singielek, ktore nawet Angeline Jolie uznaja za paszteta:D Wiekszosc kobiet, ktorzy moi znajomi plci meskiej uwazaja za super laseczki, jest krytykowana przez kolezanki, ktore wymyslaja niestworzone defekty urody:D

Gość to Andzelina Dzoli
ta andzelina joli nie je4st pasztetem??

Gość konieczynka czetry
nie kazdy pasztet jest mily. no moze mily dla swojego chlopaka ale dla reszty wredny. Moj kolega Damian chodzil z taka niemila Teresa co strasznie nie lubila jego kolegow i kolezanek oczywiscie i na ulicy jak im obydwojgu mowilam czesc to ona nie odpowiada;a (i to nie tylko mi nie odpowiadala). kraglosci nie miala bo byla chuda

Gość pytająccaaaaaaaaa
aleś powiedzial :p ja nie mówię o tych co mają fajne kraglości ,ale są grube i to ,że są pasztetami widać gołym okiem... tłuste włosy , nie ubrane to , grube , tluszcz się wylewa , rysy twarzy jak u faceta i idzie taka z przystojniakiem... no nie zrozumiem tego. wogóle uważam,że jak kobieta jest brzydka to przy okazji wredna bo zazdrosci tym ładnym dlatego ja mam tylko ladne kolezanki

Gość olka b
bo może z tymi przystojniakami jest coś nie tak

Gość wbijam sie,a co.....
maly penis.....ot co!

Gość -te pytającaaaaaaaaa
Sprecyzuj słowo pasztet ?

Gość pytająccaaaaaaaaa
już sprecyowałam gruba , tłuste wlosy , brzydka twarz itd. masajkra to co czasem widzę...

Gość -te pytającaaaaaaaaa
a nie wiesz, że liczy się dusza, a nie wygląd ?