Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najbardziej zajebiście ważne

Najbardziej zajebiście ważne ze wszystkich zajebiście ważnych pytań

Polecane posty

Nawiązując do wczorajszego tematu kto ma przeżyć matka czy dziecko chciałabym wam zdać najbardziej zajebiście ważne ze wszystkich zajebiście ważnych pytań zadanych dziś przeze mnie. Rozważmy taką sytuację że jesteście w ciąży i dowiadujecie się od lekarza że jeśli nie usuniecie ciąży to zarówno wy jak i dziecko możecie umrzeć i w związku z tym lekarze proponują wam usunięcie ciąży. Ale objawia wam się kostucha we własnej osobie i dostajecie od niej gwarancję jakości jej usług. Dowiadujecie się że jeśli usuniecie ciążę to będziecie żyć długo i szczęśliwie ze swoim mężem ale już nie będziecie mogły mieć dzieci. Ale jeśli nie usuniecie ciąży to dziecko urodzi się zdrowe i będzie żyć długo i szczęśliwie, ale wy umrzecie zaraz po porodzie, mąż wam wychowa to dziecko i też będzie żył długo i szczęśliwie mając tą cząstkę was jaka jest w dziecku które urodziłyście. Jaką decyzję byście podjęły? Czy wybrałybyście szczęście swoje u boku męża czy szczęście dziecka u boku ojca?

Gość ladaco
pije Redsa

Gość aaaaajsa
usunelabym bo nie lubie dzieci🖐️

na takie pytania nie ma odpowiedzi. Zwykle człowiek nie zna na tyle siebie, żeby wiedzieć jak zachowałby się w takiej sytuacji.

Gość aaaaajsa
ja tak samo jak kant;)

Gość wybralabym swoja smierc
z tej racji, ze ja juz mam dosc zycia. Dla mnie to zaden dylemat ;)

Gość usunąć!
ja bym się nie zastanawiała. A znam osobę, która w takiej sytuacji nie potrafiła podjąć tej zajebiście ważnej decyzji, podjął ją dzięki Bogu jej zajebisty mężczyzna.

Ja znam na tyle siebie by odpowiedzieć na to pytanie a jestem zwykłym człowiekiem. W takiej sytuacji mając takie gwarancje wybrała bym życie dziecka, ot tak po prostu, ale bez takich gwarancji wybrała bym swoje życie czyli w rzeczywistości wybrała by swoje życie.

Gość behemłucik
niestety nigdy nie zajdę w ciąże {cool]

Gość usunąć!
No nie rozumiem, urodzić a kto inny niech chowa? No naprawdę nie łapię tego...Sobie zmarnować życie, a kogoś jeszcze udupić samotnym ojcostwem? No ale ja mam mało z Matki-Polki i dobrowolnie się poświęcać nie będę, zwłaszcza dla kogoś, kogo nie znam.

usunąć! "No naprawdę nie łapię tego...Sobie zmarnować życie, a kogoś jeszcze udupić samotnym ojcostwem?" A kto powiedział że samotnym? Przecież może se ten samotny ojciec znaleźć jakąś samotną matkę.

Gość usunąć!
a o tym nie było w proroctwie, a poza tym jeszcze czego, On z inna babą!? Usunąć!!

Gość oczywiście że nie
Ja umrę, ale dam życie---nigdy bym nie usunęła ❤️

wybór jest prosty,usuwamy dziecko i liczymy ile kasy teraz mozna zaoszczedzic na antykoncepcji.czysty zysk