agnieszkaa112 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 poradzcie mi, zrobiłam dzisiaj test, wiem że za wczesnie ale nie wytrzymałam 7 dni po stosunku .. test oczywiscie negatyw, stosunek był w owulacje. dzisiaj tj 7 dzień czuje kłucie w jajniku, czasami w podbrzuszu, czy to może coś znaczyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MagdaaaSSS Napisano Kwiecień 8, 2010 U mnie dziś 7 dzień od stosunku, w którym mogło dojść do zapłodnienia - był w 12 dniu cyklu... 3 dni po stosunku pokłuwało mnie w jajnikach, a od wczoraj brzuch boli tak dziwnie, jak w 1-2 dniu okresu (bo przed okresem bóli brzucha nie miewam, chyba ze 2-3 razy w roku ale to np 2 dni przed okresem lub w czasie okresu), a teraz mnie ten brzuch boli a do okresu mam ok 8-9 dni. Dzis poczułam ze powiększyły mi się piersi, sa pełniejsze, ale nie bola... Czasem boli mnie cały brzuch i plecy do tego, brzuch napina mi się też, nie umiem tego wytłumaczyć...cos jak delikatny skurcz... Testu nie robiłam, bo za wczesnie, zrobie w piątek za tydzień :-) Nie wiem czy to ciąża, czy zbliżajacy się okres... W sumie jakby to była ciąża to "wpadka" - mimo że w małżeństwie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach