Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybcia Sercucha

mam problem z sercem! co robić?

Polecane posty

Gość rybcia Sercucha

Występują u mnie tachykardię czyli zwiększenie rytmu serca do 150- 160 uderzeń na min. Byłam raz u lekarza na pogotowiu z powodu dusznosci, szybkiego bicia serca. wystapił częstoskurcz. poszłam na drugi dzień do rodzinnego akcja serca była na 120 dostałam skierowanie do szpitala w rozpoznaniu zapisał zaburzenia ytmu serca. Nie poszłam bo potem czulam się już lepiej ( wszystko to stało sie po tym jak wziełam lek na który byłam uczulonajak sie okazało) przez miesiąc był w miare spokój teraz w ciągu 3 dni to sie zaczeło powtarzać raz byłam na pogotowiu ponownie i znowu tachykardia, ale wypiłam przedtem kawe i lekarz stwierdził że to od tego dał leki i przeszło. I dzisiaj od nowa to samo. co mam robić? jak pujdę do rodzinnego to poweie ze dał mi przecież juz raz skierowanie do szpitala a ja nie poszłam... miesiac temu dostałam skierowanie to chyba juz jest nieważne?

Gość ciach i wszyscy trafimy w piah
jebać to

Gość do specjalisty

Gość jgfd
idź do kardiologa najlepiej prywatnie nie przemęczaj się i się przede wszyskim nie bój

Gość rybcia Sercucha
DZIĘKUJĘ za poradę. Żałuję ze nie poszłam od razu do szpitala przynajmniej by mnie zbadali dokladnie.. Najgorsze że czuję sie wtedy bardzo słaba jak mnie to łapie i mam wrazenie że mogę zemdleć. Poprostu się martwię...

Gość pasztetowa ...mniam
pentaerytrytol ja brałam forte i czułam się lepiej

Gość wolina
Najlepiej pójść do kardiologa, po Twoim opisie myślę, że powinnaś być pod stałą opieką kardiologa. Dlatego nie zwlekaj i pójdź, tutaj masz listę lekarzy http://kcp.pl/lekarz/kardiolog/ myślę, że nie będziesz miała problemu ze znalezieniem dobrego lekarza w swoim mieście.