Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rybcia Sercucha

mam problem z sercem! co robi膰?

Polecane posty

Go艣膰 rybcia Sercucha

Wyst臋puj膮 u mnie tachykardi臋 czyli zwi臋kszenie rytmu serca do 150- 160 uderze艅 na min. By艂am raz u lekarza na pogotowiu z powodu dusznosci, szybkiego bicia serca. wystapi艂 cz臋stoskurcz. posz艂am na drugi dzie艅 do rodzinnego akcja serca by艂a na 120 dosta艂am skierowanie do szpitala w rozpoznaniu zapisa艂 zaburzenia ytmu serca. Nie posz艂am bo potem czulam si臋 ju偶 lepiej ( wszystko to sta艂o sie po tym jak wzie艂am lek na kt贸ry by艂am uczulonajak sie okaza艂o) przez miesi膮c by艂 w miare spok贸j teraz w ci膮gu 3 dni to sie zacze艂o powtarza膰 raz by艂am na pogotowiu ponownie i znowu tachykardia, ale wypi艂am przedtem kawe i lekarz stwierdzi艂 偶e to od tego da艂 leki i przesz艂o. I dzisiaj od nowa to samo. co mam robi膰? jak pujd臋 do rodzinnego to poweie ze da艂 mi przecie偶 juz raz skierowanie do szpitala a ja nie posz艂am... miesiac temu dosta艂am skierowanie to chyba juz jest niewa偶ne?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ciach i wszyscy trafimy w piah
jeba膰 to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do specjalisty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jgfd
id藕 do kardiologa najlepiej prywatnie nie przem臋czaj si臋 i si臋 przede wszyskim nie b贸j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybcia Sercucha
DZI臉KUJ臉 za porad臋. 呕a艂uj臋 ze nie posz艂am od razu do szpitala przynajmniej by mnie zbadali dokladnie.. Najgorsze 偶e czuj臋 sie wtedy bardzo s艂aba jak mnie to 艂apie i mam wrazenie 偶e mog臋 zemdle膰. Poprostu si臋 martwi臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pasztetowa ...mniam
pentaerytrytol ja bra艂am forte i czu艂am si臋 lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wolina
Najlepiej p贸j艣膰 do kardiologa, po Twoim opisie my艣l臋, 偶e powinna艣 by膰 pod sta艂膮 opiek膮 kardiologa. Dlatego nie zwlekaj i p贸jd藕, tutaj masz list臋 lekarzy http://kcp.pl/lekarz/kardiolog/ my艣l臋, 偶e nie b臋dziesz mia艂a problemu ze znalezieniem dobrego lekarza w swoim mie艣cie.

Udost臋pnij ten post