Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka22.02

15TC i z dnia na dzień przestałam być bardzo zmęczona. Czy to normalne?

Polecane posty

Gość martynka22.02

Martwię się, bo poza tym, że nie mam @ i właśnie tym, że codziennie byłam bardzo zmęczona nie miałam do tej pory ŻADNYCH OBJAWÓW CIĄŻY. Nie czuję żadnego rozciągania macicy, no nic. Nie wiem czy tak powinno być? Boję się, że może coś jest nie tak, a kolejna wizyta u gina dopiero 26 kwietnia:(

Gość to raczej normalne
:) Bedziesz sie czula pelna energii w drugim trymestrze

Gość saleminka8
rozciagania sie macicy nei czuje sie hehe kto Ci powiedział,że jest inaczej ? :) czasami są uczucie wzdęcia,pełnego brzucha,ale rozciągania nie czułam,a wielkiego malucha miałam :P

Gość mama mloda
to powninnas sie cieszyc, ja w 6 tyg :o spalabym tylko caly czas, najlepiej po 15h na dobe! mam juz dosc!

Gość saleminka kłucie czy uczucie
ciagnięcia w macicy to jest właśnei ROZCIĄGANIE SIĘ macicy i mnóstwo ciężarnych odczuwa to, żadna sensacja

Gość ciezarowka30
Ja to nawet zmeczona nie bylam, czulam sie lepiej niz zwykle I wyniki mialam lepsze niz przed ciaza. To samo w drugim trymestrze. W 18tc polecialam na wycieczke I codziennie lazilam pare godzin po miescie, maz jeczal a mnie nawet nogi nie bolaly. Po prostu kazda ma inaczej!

Gość nie martw sie powiem Ci tak
teraz bedziesz czula sie coraz lepiej (przynajmniej w drugim trymestrze) i nic w tym dziwnego. saleminka, rozciaganie macicy czuje sie- to np. lekkie bole brzucha...

ja też nie czułam rozciągania się macicy, a w drugim trymestrze to mogłam góry przestawiać. Czułam sie super, wygladałam kwitnąco - tak to juz jest w drugim trymestrze. Ciesz się póki możesz, bo jak przyjdzie trymestr trzeci, to może byc róznie ;)

w II trymestrze kobieta czuje sie bardzo dobrze, ale powiem ci jedno ciesz sie poki mozesz. Jestem w 23 tc i juz nie jest tak rozowo jak kilka tyg temu, mi np ciagle chce sie sikac, w nocy zle sie spi, ma sie zgage i brzuszek powoli zaczyna przeszkadzac.