Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szcxzvx

Mój syn ma 8letniego syna!!!

Polecane posty

Gość szcxzvx

Przed laty mój syn wyrzekł się dziecka, ja wiedziałam o jego postępowaniu i nie chciałam tego by on się tak zachował. Ale stało się, ja pomagałam matce swojego wnuka. Zauważyłam jednak że ona źle zajmuje się synem. Moja koleżanka mieszka razem z ojcem alkoholikiem i bratem który sam ma dzieci. Uznałam że dziewczyna powinna oddać mi wnuka pod moją opieke. Zachodze tam czasem i nawet prosiłam dziadka swojego wnusia by przekonał córke by zrzekła się praw rodzicielskich. On mnie wyrzucił wtedy z domu, co robić by dziecko mogło być przy mnie.

Gość szcxzvx
Po prostu nie nadaje się na matke, a najgorsze jest to że ja nie mam żadnych praw do tego dziecka bo mój głupi syn nawet go nie uznał. Źle się nim zajmuje. Potrafi go na kilka godzin zostawić z dziadkiem alkoholikiem. Nie wiadomo doczego taki pijany człowiek jest zdolny, jak zostanie sam z małym dzieckiem. Mógłby mu zrobić krzywde.

Gość 1111666
Jestes chora!

Gość daj spokój
nie pchaj sie tam gdzie cię nie chcą twój syn nie chce znac dzieciaka a ty go na siłę do rodziny wciagniesz :o i co bedziesz ich sobie kiedys przedstawiać i godzić?? idiotka :o poczekaj jeszcze jakiś czas, może syn się zakocha i da ci prawdziwe wnuki, wtedy się spełnisz jako babcia, a nie matkujesz jakiemuś obcemu dzieciakowi i się wpieprzasz do obcej rodziny :o

"Po prostu nie nadaje się na matke" to są ogólniki. Nie napisałaś nic, co by mnie przekonało, ze jest na tyle złą matką, zeby jej odebrac dziecko. Po prostu chcesz jej wyszarpac synka dla siebie i tyle. Wiesz, co to znaczy dla matki, jak ktoś jej odbierze dziecko???? Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, jaki to jest ból, to tak, jak byś jej żywcem wyszarpała z piersi serce i rozdarla na połowę :O Zastanów się dobrze nad tym, co chcesz zrobić. Jesli coś Ci się nie podoba, to z nią porozmawiaj, pomóz jej, doradz ... - jest wiele sposobów, a nie dziecko odbierać

Gość szcxzvx
Ja nie chce ich godzić! Ten chłopiec jest BIOLOGICZNYM dzieckiem mojego syna! Zauważyłam że moja niedoszła synowa źle zajmuje się dzieckiem, i nie wiem jak się zachować! Myślałam o tym żeby poradzić się jakiegoś prawnika i odebrać jej prawa rodzicielskie ale nie wiem od czego mam zacząć. Chociaż by to że dziecko mieszka w domu w którym jest alkohol.

Gość nkllj
Jesteś chora psychicznie!

no i co z tego, ze jest alkohol??? U mnie w domu tez w barku jest alkohol i w wielu innych też, co nie znaczy, ze ma to jakikolwiek negatywny wpływ na dziecko. A u Ciebie w domu nie ma za to za gosz odpowiedzialności, bo syn zostawił dziecko i jego matke na pastwe losu, więc nie wiem, co gorsze :O I co, wychowałas takiego synusia i uważasz, ze byłas taką wspaniałą matką??? I masz czelnośc osadzać inna kobietę jako matkę???? pomóż jej w inny sposób, a jesli nie chcesz, to wsadz sobie palec do ... nosa i tam sobie nim pokręć, a nie w zyciu innych

Gość szcxzvx
Jest w domu z pijanym dziadkiem, u mnie by to dziecko miało o niebo lepiej. Troskliwie bym się nim zajęła, matka mogłaby go odwiedzać jakby chciała. Wiem że syn źle się zachował ale ja chce to wszystko naprawić, a w najlepszy sposób w jaki moge to zrobić to w taki że to ja temu dziecku dałabym poczucie bezpieczeństwa. Starałabym się jak najlepiej wychować. Przekonywałam dziadka mojego wnuka(nawet proponowałam mu pieniądze) by namówił córke do tego by zrzekła się dzieci i oddała mi je. To nawet nie widziałyście go wtedy w akcji jak kazał mi się wynosić.

Gość Anderka
Dziewczyny nie dajcie się nabierać na prowo! Najpierw pisze, że to matka jej wnusia, za chwilę się myli i pisze "moja koleżanka". I to myli się w pierwszej wypowiedzi. Marne prowo, autorka topicu wymyślała historię pisząc ją, dlatego się walnęła już w na początku, a wy łykacie jak pelikany jej wypociny...

Gość bylo sie nim zajac 8 lat temu

najlepsze wyjście zaproponuj jej mieszkanie u siebie razem z dzieckiem :) i wilk syty i owca cała :P

Gość A czemu mieliby to dziecko
Przyznac tobie? jak jej go zabiora to pojdzie do domu dziecka . tobie nie dadza bo jestes obca.

Gość to na pewno prowokacja
nie dajcie sie wkrecic