Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem złym człowiekiem

Czy człowiek może być złym tak po prostu?

Polecane posty

Gość chyba jestem złym człowiekiem

Nurtuje mnie to pytanie bo ja chyba jestem złym człowiekiem tak po prostu bez powodu. Moje życie to jedno wielkie kłamstwo, kłamię na każdym kroku od najdrobniejszych spraw po te ważne, kłamię dla własnej wygody, bo łatwiej jest powiedzieć że się jest zajętym niż zrobić coś o co ktoś prosi. Wykorzystuję ludzi do osiągnięcia własnych celów, tak sprawnie manipuluję ludźmi że wyręczam się nimi w życiu codziennym. Mam przyjaciół których nie znoszę, oni myślą że jesteśmy przyjaciółmi ale ja im nie ufam i utrzymuje z nimi znajomość tylko dla własnej wygody, bo wiem że mogę na nich zawsze liczyć ale nie lubię tych ludzi. Znajomości jak nie są mi już do niczego przydatne szybko zrywam. Miałem jeszcze do niedawna dziewczynę, byliśmy ze sobą 4 lata ponad, naprawdę ją kochałem, teraz to wiem ale teraz już za późno, kochałem i przez pół roku zdradzałem. Zdradzałem zupełnie bez powodu bo było mi z nią wspaniale. Gdy się dowiedziała i spytała dlaczego to zupełnie nie potrafiłem podać jej powodu dlaczego. A była to pierwsza i jedyna osoba do której coś czułem, uczucie miłości jest mi naprawdę obce, tylko do niej to czułem. Robiąc to wszystko doskonale zdaję sobie sprawę że źle postępuję i nie mam żadnych wyrzutów sumienia że źle robię, że krzywdzę ludzi. Teraz też nie mam tylko robię se takie podsumowanie mojego życia w przeddzień trzydziestych urodzin. Jestem chyba kurwa złym człowiekiem.

Gość niestrojnisia
Oczywiście jest pełno złych ludzi na świecie. Ja mam całą złą rodzinę. To źle ludzie. siedzę przed kompem i marzę, zeby ich więcej nie widzieć - złodzieje, kłamcy, oszuści, świnie. Nie rozmawiam z nimi już w ogóle. I tyle :(

Gość z idiotami
tak, może być zły bo chce taki być

Gość jeżeli masz na imię Tomasz
to jest to całkowicie normalne zjawisko

Gość niestrojnisia
Najgorszą świnią i kanalią na świecie jaką znam to stary bratowej, jego synale miejsce drugie, bratowa miejsce trzecie i moja matka miejsce czwarte, a ojciec piąte , brat szóste. Życzę im żeby sie poprawili - na mnie już ich poprawa nie ma wpływu - byli, są i zostaną dla mnie KANALIAMI. Na zawsze :(

Gość niestrojnisia
Nie rozmawiam z nimi bo to GÓWNA LUDZKIE sa dla mnie i koniec. Nigdy sienawet nie odezwę. Najwyżej mogą splunąć w ryj każdej z wyżej wymienionych osób. Do reszty nic nie mam. I tyle :( OBYM PEWNEGOM DNIA ICH ZASRANYCH RYJÓW NIE WIDZIAŁA NIGDY WIECEJ i to wszystko co mam do powiedzenia gównom ludzkim po 20 latach znęcania sie nade mną. To są te - potwory z Amsten czy coś :( Fricle ze wsi :( Kiedyś ich oskarże - że trzeba mnie było USUNĄĆ powiem tej kurwie mojej matce - bo mam już lduzie dosyć jej. Naprawdę :(

Gość niestrojnisia
Jakie ma prawo słuchajcie matka do dziecka? Że je może zabić. To niech mnie ta szmata moja matka zabije bo jej nigdy racji nie przyznam. Nie chcę jej ryja zasranego widzieć nigdy wiecej. I koniec. a z kafe też już idę - podli ludzie tu jak ta moja rodzina i tyle :(

Gość niestrojnisia
Mówie wam ten stary bratowej to jest taki skurwiel nienormalny - mnie całymi dniami głowa boli,ja sie czuję jakby mnie ktoś nie wiem - jakby mnie ktoś do piekła wciągał. Jezu - ja dfo tego chujstwa wracać nie chcę. Jak ta moja matka może tak żyć? Tak mi sie wydaje jakby mi ktoś myli odbierał, rozum, nie umiem wam napisać. Jakiś taki zboczony skurwielec to jest i cała ta rodzina. Boże - wyjechać i nie wracać do tego pierdla - moje jedyne marzenie. Ale zanim to nastąpi... i to mnie 5 lat takie gnoje prześladują - oszuści, gnoje, świnie, zboki, złodzieje, mordercy - sama elita wiejsko-leśna :(

Gość a co nie dała
ci matka kasy na nową kieckę że tak ją nienawidzisz? Dwreszcie gówniaro, zrób sobie dziecko i wychowaj, ale tak żeby nie miało takiego niewyparzonego ryja jak ty - a potem sie wypowiadaj na temat życia

Gość a co nie dała
a co nie dała ci matka kasy na nową kieckę że tak ją nienawidzisz? Dorośnij wreszcie gówniaro, zrób sobie dziecko i wychowaj, ale tak żeby nie miało takiego niewyparzonego ryja jak ty - a potem sie wypowiadaj na temat życia

Gość niestrojnisia
Mówię wam jak ja wyjadę to siedo tej skurwiałej rodziny nawet nie odezwę - Boże jakie to mendy są. Okradli mnie , sponiewierali mi całe życie i sie ze mnie śmieją. Oni są jebnięci - ta moja matka. to jest pscholka. Ja się jej boję bo ona jest TAKA JEBNIĘTA W ŁEB. Co jej pierdyknie to robi, bez ładu, składu. Ja zostałam bez dachu nad głową, pieniędzy przez nią. A ONA MI ANI SŁOWA DOBREGO NIE POWIEDZIAŁA od tego jebniętego wesela. Jeszcze jeździłam do urzędu, załatwiałam tę budowę - słowa współczucia. Bo pojebaniec był sierotą. No wiecie co - to posżła do szkoły 60 km dalej i 5 lat sie męczyła bo rodzina jest do dziś parologiczna. OK. Ale ja już też siedzę 5 lat i umieram w tym chujolandzie. No to niech sie odpierdoli ode mnie na zawsze zwłaszcza że całe chujstwo przez nią. A zawsze mówiła , że sie mogła wynieśći żyć normalnie. Kim ona tu jest? Kurwą i sieirotą. A ja? Córką kurwy. No wiecie co - tak to wygląda. I znowu mam sobie radzić sama. Ta chiuca mnie miała zostawić 20 lat temu to bym normalnie żyła dawno, a tak? Taka zła chuja warta matka :( I tyle. Mówię wam jak ja to przeżyłam to nie wiem :( Ale przeżyłam - jak Auschwiz. 5 lat - czy ktoś przeżył tyle w oświęcimiu? A co dalej dla mnie w życiu? A wcześniej zajob taki... ale normalnie w miarę było. A teraz ? Jak przyjechałam do domu. A ta chiouca tylko jej dupa - ogródek se zakłada. Jezu - jakie to babsko było zakłamane zawsze. Ale co miałam? Samobójstwo popłenić?

Gość niestrojnisia
Ja jej nienawidzę, że mi całe życie zniszczyła - rządziła mną. Ja bym sie dawno skredytowała, przez nią dostałam już 4 razy w życiu rozstroju psychicznego. Ja ze wsi jestem. To jest CHUJ nie człowiek dla mnie ta matka. Mogła mnie wyskrobać jak dla mnie. Ja nie mam matki już dziś - jakiś chuj tu łazi po domu i tyle. Ale ją szanuję bo muszę. Bo to moja wiara jest. Ale jej ryja nie chcę widzieć nigdy wiecej - jej złodziejskiego, zkałamnego , kosćielnego ryja :( I tyle. I życzę jej żeby się wyskrobała na starość. I tyle - cokolwiek to oznacza :(

nie bede czytać całości, dlatego rzucę pare ogólników . Otóż, moim zdaniem nic nie dzieje się bez powodu, możesz mieć coś z psychiką... o socjopatach się coraz częsciej słyszy. Czasem ludzie się bronią, samoistnie, różnie.. czasem kłamią, są chamscy . To może wynikać również z kompleksów . Bycie złym w wieku dojrzewania (buntu) może wydawać się fajne, aczkolwiek to wygląda ciekawie tylko z punktu widzenia 'nadawcy' bo ludzie z boku tak na prawde nie chcą mieć do czynienia z lewymi ludźmi .

Gość niestrojnisia
ja plugawa? A co powiedzieć o schujałym leśniku miernocie, który mi zniszczył cały doktorat? CIULU JEDEN - jakim prawrem chuju wtraćasz się w nie swoje życie. Wy coiule - wszystko muszę zaczynać od początku bo chuj ma 2 dzieci. TO SIĘ MIAŁ BRAĆ DO ROBOTY i zapierdalać na dzieci a nie okradać inne rodziny. teraz chuj dupą trzęsie, że bratowej przypierdolę w ryj jakbym za mąż wyszła. Bo mi całą pracę chujas zniszczył. Bo sie na dzieci nie puściłam jak jego schujały synalekl. Bo nie! Bo nie kradnę innych. Chuja warty jebus - oby zdechł w gnoju i tyle :(

Gość niestrojnisia
Ja wolę być plugawa niż rozmawiać z CHUJASEM , który się CHUJEm w życiu urządził i nie nie prezentuje sobą tylko poziom chuja. Gdybym miała za co to mu codziennie chuje wysyłam do tej jego leśniczówki - małe, duże , średnie - TO JEGO PORTERT JEST . Jego...niewolnictwo. Pierdolony ciulas w miasta :(

Gość niestrojnisia
I ajk go spotkam to mu NAPLUJE NA RYJ , tak sie na chuja pluje. Na chuja -człowieka. oto zjawisko - CHUJ CZŁOWIEK przed wami - chuj cżłowiek w ciele człowieka - stary mojej bratowej - chuica następca kościelna kurwa ze wsi :(

Gość aha i ach
Ty raczej jesteś amoralny niż zły. Wrak ludzki, wyrazy współczucia, cieżko tak na dłuższa metę ci będzie, tak myślę.

Gość niestrojnisia
A moja matka to zwykła kurwa dla mnie ze zrytą psychą i czego chce chuica następna - niech lata do kościoła codziennie. Co - nie puszczała sie suka jak była młoda? No to miała miłość - czego jeszcze chce ode mnie kurwa? Teraz mnie będzie umoralniać? W pysk ją by trzeba zdzielić, ale nie mam męża , który by to zrobił. A zresztą wiecie jak to jest...jeszcze by po kasę do niej poleciał i po co mi się o tym przekonywać. Takie życie. Musiałabym sie rozwieść na pierwszą wiadomość, że siedzę na krześle za pieniądze kurwy zwanej moja matka. chyba bym mu ślepia tym krzesłem wybiła a gdzie sie tu wyprowadzić? Koszmar jak i to co mam teraz. Ale jak się wyprowadzę od tych chujów ludzkich - daj Boże - to nigdy nie wrócę , nigdy. A jeszcze 2 lata w sądzie byłam. 2 lata przez tych chujów. Nie nie zazdroszczę im po prostu jestem na skraniu wyczerpania psychciznego przez ciulów zakłamanych zwanych mój brat i rodzina bratowej. I nie chce tych moczymord widzieć NIGDY WIEĆEJ. Jezu co za chuje nie ludzie - nigdy nie widziałam czegoś podobnego. nic od siebie - nic. Gówno od siebie - to wszystko. Nigdy nie widziałam TAKICH ZER I MEND ludzkich - NIGDY przysięgam :(

Gość niestrojnisia
Mówie wam wyrażam sie tak bo takie mendy tu są wszędzie - głowa mnie boli, brzuch , to jest wyczerpanie psychiczne, depresja, rozpacz, wszystko. naprawdę. I wole być plugawa niż takie rzeczy robić jak oni - GÓWNO komuś robić z życia. Jak można wtrącać sie w cudze życie? jak można ? No dobrze - jak robi coś złego? Cały doktorat mi zniszczył ten pojeb. No ja nie rozumiem jak można mieć tyle nienawiści w sobie. Dlatego tak sie wyrażam i nie chcę żeby ktokolwiek mnie utożsamiał z takimi czynami jak bratowa i jej stary. Po prostu chyba walnę w ryj jak ktoś mi powie, że ja jestem z tej rodziny. Ja mam całe studia przez nich zniszczone, od 2 lat nie mam pracy, a 5 lat życia , okradli mnie, wszystko przez nich. ja ich nienawidzę i z tego nie ma drogi wyjścia. Nie ma :( Jak? Nie da sie :( A co może być dalej? Ha! Oto pytanie - co dalej? z czego znowu mnie okadną? co znowu naświnią? Gdzie? co za CHUJE normalnie CHUJE nie ludzie - no jak ich nazwać? chuje - i tyle :( wiem co piszę :(

Gość niestrojnisia
Wiecie - musz esię odseparować i nIGDY wiecej , po prostu NIGDY wiecej nie chcę słyszeć o rodzinie brata , oo bratowej, o jej starym. Nigdy wiecej. Nie mam rodziny żadnej - koniec. Chcę żyć normalnie jak 5 lat temu. Koniec,kropka. Żadnego adresu, niczego nigdy. Boże - jak można być takim chujem. A moja matka to chuica jest dla mnie i koniec. Reszta to pijaki i psychole. I koniec. I to jest moje 20 lat życia - moje dzieciństwo i młodość. I tyle :( i moje ostatnie 5 lat... :( Gdzieś muszę splunąć - wybaczcie :( spluwam tutaj :(

Oj moze :Omatka mojej kumpeli taka jest, odkad pamietam.Kawal suki z niej :O