Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiętnastolatka

Mam 19 lat i uwielbiam orgazm...chyba się uzależniłam.

Polecane posty

Gość do 16tki
zeby nie przedłuzac, podaj swoje wymagania co do faceta i jak sie mieszcze to podam namiary do klikania poza kafe

Gość dziewiętnastolatka
Znów doprowadziłam się do orgazmu...było cudownie ehhh... Dochodzi do tego, ze dzień bez orgazmu to dzień stracony. Czy to normalne?

Gość sytułowany zadbany
wyjdziesz zamnie ??

Gość sweet16
Hmm..w zasadzie nie mam zbytnich wymagan co do mezczyzny..no moze jedynie wyższy ode mnie(mam 160cm:):) i dobrze zbudowany..powinien miec jedna dominujaca ceche...umiec doprowadzic mnie do szału:):)jezeli jestes delikatny,umiesz popracowac nad kobieta to moze warto sie spotkac??:) A co do Bielska to zgadzam sie, jest rewelacyjne:)

dziewiętnastolatka co to jest jeden orgazm?..nic! Dzień bez kilku orgazmów jest dopiero straconym...;)

Gość dziewiętnastolatka
Ja jak tylko mam okazję to doprowadzam się do orgazmu...uwielbiam to :)

Gość do dziewiętnastolatki
jak to było u Ciebie z pierwszym orgazmem?? sama się doprowadziłaś czy facet?? w jaki sposób to zrobiłaś?? ja jeszcze nigdy nie miałam a jestem w Twoim wieku. wiem, mam jeszcze na to czas ale kurwa bym chciała juz poznac te uczucie a mam wrazenie ze moja łechtaczka nie ma zakonczen nerwowych.... Ty nigdy nie miałaś problemu z osiągnięciem orgazmu??

Gość dziewiętnastolatka
MIałam z tym problem. Byłam z chłopakiem 2,5 roku i on nigdy nie doprowadził mnie do orgazmu. Poczytałam troche na necie i najpierw doprowadziłam się do orgazmu pochwowego a teraz do łechtaczkowego. I jest cudownie. Sekret tkwi w tym, że trzeba poznać swoje ciało bez tego nic nie będzie.

Masz kiełbie we łbie i tak zostanie ci do czterdziestki, zanim otrzeźwiejesz i zaczniesz stękać że rozkładanie nóg, tak naprawdę nic ci nie dało. :O

Gość ANCYMON_1
..Sweet 16..jesteś tam może...?

Gość swee16
jestem..

Gość amelia12345
Zmień swoje życie erotyczne i wejdź na dyskrecja.pl

sweet16 daj znac do mnie: shakingrabbit@hotmail.com Mam 183cm, jestem przystojny, wysportowany, zadbany i mam spore libido ;)

Gość do 16tki
Sweet...widze stado sie zleciało jesli nie jest pózno... 21062541 to gadu:)

Gość kocurek...
Oj Wiem jak to jest też czasem zastanawiam sie vzy nie jestem uzależniona od orgazmu....

Gość zwierzus
Sweet16 jak cos pisz domnie 835835:) napewno sie zaopiekuje toba :)

Gość uważaj bo ci zrobią orgazm
sweet16 jesteś TAK głupia czy JESZCZE głupia?

Gość uważaj bo ci zrobią orgazm
a ja zaraz wezme te wasze gg i dam ogloszenie erotyczne na jakiejs stronie z facetami trans ;P

Gość sweet16
powiedzialabym Ci jaki mam iloraz inteligencji ale nie chche zawstydzac Dody..hyhy..;p;p co w tym zlego ze ludzie chca sie spotkac zeby wymienic swoje doswiadczenia??swpimi komentarzami nie zmienicie myslenia czy postepowania innych,wydaje mi sie ze kazdy z nas jest dorosly i wie co robi badz co chche robic,wiec nie wiem po co tyle zlosliwosci..nie jestesmy dziecmi zeby tlamsic w sobie jakies uczucia czy pragnienia...wyluzujcie i zyjcie jak chchecie bo zycie jest zbyt krotkie...i tak na marginesie..wg mnie inteligencja nijak sie ma do naszych pragnien;p pozdro!!

Gość ANCYMON_1
Sweet 16...a teraz może jesteś przed kompem..?

Gość ANCYMON_1
Ech, Sweet 16, jakoś się rozmijamy ;-) Ale jak przeczytasz ten post, to odezwij się na maila: fferdynand@gmail.com dzięki i czekam...

Gość sweet16
Jestem już tak napalona, że chyba to zrobię z jakimś facetem z agencji. A ten mój brak orgazmu to mam od czasu jak mój tatuś przestał się ze mną zabawiać pod kołderką.

Gość sweet16
Jestem, jestem, właśnie zaczynam się zabawiać przez Skype z fajnym kolesiem z moich okolic. Musze kończyć bo potrzebne mi są wolne ręce hihi

Gość ANCYMON_1
Ech...a może chcesz popisać..? W wiadomym celu ;-)

Gość ANCYMON_1
kiedys dałem swojemu psu do oblizania penisa i teraz juz nigdy nie bede chcial zadnej kobiety

Gość ANCYMON_1
Marny podszyw..

Gość sweet16
No wreszcie się rozluźniłam :-) ale była ostra jazda. Tak mnie ten koleś rozgrzał, że aż sąsiad zajrzał przez okno. Tak głośno krzyczałam hihi. Teraz zupełnie inaczej się czuję. Dzień się zrobił taki ładny i świat kolorowy.

Gość zbokolex
hej wszystkim. Dziewczyny skoro jesteście tak gotowe to może coś z tym zrobimy. Piszcie maila to się jakoś porozumiemy. napewno będzie super. całusy