Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Brak mi mysli

STOMATOLOG-TORUŃ

Polecane posty

Gość Brak mi mysli

witam prosze mi napisac opinie na temat dr.Gruzlewskiej Elizy dentysty z Torunia,poniewaz wybiearam sie a mam rozne opinie dla mnie bylo zawsze ok ale wole poprosic osoby ktore wlasnie leczyly zeby .Pozdrawiam i dziekuje

Gość nefretete88
Na temat tej Pani nic nie wiem, ale polecam Panią Lubińską, ma prywatny gabinet na Żwirki i Wigury, na przeciwko bierdonki, kawałek za radieem:)

Gość olka465589976443b
a czy ktoś w toruniu miał robioną koronę porcelanową na martwą jedynkę i jest zadowolony z efektu. miałam już 2 razy robioną jednak ząb ten nadal jest siwy.

Gość ja miałam robioną
ja miałam robioną jedynke. Też miałam martwą i nieładnie to wyglądało teraz tylko pod słońce odróżnia się a poza tym ładnie wygląda

Gość madd

Wiesz co, jeśli chodzi o Toruń to dużo ludzi mi polecało KSE na Ugory w tej nowej galerii Polna Parka. Byłam niedawno i też mogę ich pochwalić. Miałam robione piaskowanie i wybielanie. Efekt bardzo naturalny, nie mam sztucznego uśmiechu rażącego bielą po oczach, ale zęby są takie ładnie naturalnie białe, prawdziwe, to mi się podoba.

Gość bnmm

Nowocześnie mają w KSE na Ugorach, ale nie ma się co źle nastawiać że skoro nowocześnie to jest też bardzo drogo, bo ceny potrafią zaskoczyć na plus. Wcale nie płacę tu więcej niż u swojego poprzedniego dentysty, a podejście jest dużo lepsze i bardziej indywidualne.

Jak chcesz zmienić swój uśmiech to polecam się umówić na wizytę w gabinecie doktora Drosd z Torunia. Korzystałem z jego usług pod kątem przygotowania zabiegu implantologicznego i zdecydowanie mogę polecić. Świetny kontakt z lekarzem, poza tym do każdego stara się indywidualnie podchodzić, więc ta współpraca się fajnie układa i można liczyć na to, że usługi przyniosą pozytywne efekty i uśmiech zostanie skutecznie odmieniony.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować