Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidkamidka

Jestem w ciazy a moja matka chce bym mama!

Polecane posty

Gość lidkamidka

Moja mama 5 lat temu rozwiodla sie z moim tata, teraz ja wychodze za maz, jestem w ciazy a matka powiedziala ze napewno nie bedzie sie zajmowac moim dzieckiem. Mam 30 lat, wymarzona ciaze, przyszly maz jest dla mnie kochajacy i dobry a matka nie wie jakie ma wobec mnie i moich oczekiwan obowiazki bo rowniez przymierza sie do tego by wziac slub.

Gość a problemem jest
?

Gość lidkamidka
To ze moja mama urodzi dziecko nowemu facetowi, a to by mnie pomoc w opiece nad dzieckiem to juz nie jest w jej planach. Ja cale zycie planowalam ze moimi dziecmi bedzie zajmowala sie moja mama. A tu co? okazuje sie ze cala opieka nad dzieckiem bedzie spoczywala glownie na mojej tesciowej.

Gość k klenczon
no to masz przeyebane, chcialas dziecko to chooj mus sie niem zajac i mam nadzieje ze jak bedzie choc troche kumate to ci w ryj napluje ze ma taka pusta tepma matke ktora nawet porzadnej prowokacji nie potrafi sklecic.

Gość lidkamidka
Poradzcie mi cos, moja matka ma 43 lata i chce jeszcze rodzic. A moze zrezygnowac z wychodzenia za maz, i poswiecic sie glownie opiece nad wnukiem. Podzielila by sie tym z moja przyszla tesciowa, juz to ustalilam ze swoim narzeczony

Gość malami;;;;
twoja matka miala OBOWIAZEK ciebie wychowac a nie nianczyc twoje dziecko ale widze ze jej sie nie udalo corki na dobrego czlowieka wychowac tylko na wstretna i samolubna egoistke a do opieki wez sobie nianke a nie tesciowa!!!!!!!!!!

buahahahah fajnie kurwa macie, ty masz 30 a twoja matka 43 lata...hmmm, a moze masz jesczze starsza siostre co ma 35 lat...ale prowo nieudane...kretynskie i debilne

Gość malami;;;;
wymysl cos nowego

Przepraszam, ale to będzie Twoje dziecko czy Twojej mamy ? Jeżeli zdecydowałaś się na maleństwo to teraz się nim zajmuj...