Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulqqq

czy mam to naprawde wziac do serca????

Polecane posty

MOj chlopak ostatnio powiedzial na mnie "ty grubasie" a pozniej "ale Ci pojechalem" czy ja naprawde mam tak o sobie sadzic? nie jestem jakas super chuda ale gruba tez nie..... Naprawde kiepsko sie z tym czuje....

Gość fajnego masz chlopaka
tylko pozazdroscic, powiedz mu nastepnym razem" ale masz malego chooja, moglbys sie przynajmniej postarac w lozku zeby to nadrobic, bo wiecej mam emocji w wlasnym palcem' a potem dodaj 'ale ci pojechalam' jak nie skuma to nie wypierrdala bo glupi jak chooj 🖐️

Tylko ze ja mam taki charakter ze teraz niegdu juz nie zapomne tych jego spol... mysle ze nie powinien tak do mnie powiedziec i jest mi bardzo przykro...

Gość dffdgdgdgdf
może masz parę kilo więcej i powiedział tak żartem, żebyś może coś zaczęła z tym robić i schudła troszkę. ot - cała filozofia.

Gość Skrzywdzona i to bardzo
Jak dla mnie to kompletny brak szacunku i poniżanie Cię. Wiej od Niego tak szybko, jak tylko się da, bo jeśli nic z tym nie zrobisz, to będziesz słyszała coraz wiecej takich "urokliwych" tekstów. Musisz nim potrząsnąć bardzo mocno, żeby do niego dotarło. Potem obserwuj efekty, czy rzeczywiście coś zrozumiał i zmienił to zachowanie, czy nie. Jesli nie, to znaczy, że to taki typ, który lubi poniżać kobiety, a wtedy nie dawaj mu absolutnie żadnej szansy, tylko rozejrzyj się za kimś, kto będzie Cię szanował.

Gość ddsfdsfsfdsdsf
pogieło was i to równo. przewrażliwione jesteście i tyle.

no ok skoro juz tak powiedzial... ale jak teraz mu dac do zrozumienia ze mnie to bardzo zabolalo?

Gość ddsfdsfsfdsdsf
daj sobie siana z tym. co za różnica. jak nie powiedziałaś mu o tym od razu, to chcesz np. po kilku dniach albo tygodniu to wypomnieć? to nie ma sensu. zapomnij o sprawie i tyle.

Gość takajednamalami
moj tez mi tak mowi... a wage mam w normie jak najbardziej...takze nie przejmuj sie tym :) sadze ze powiedzial to w formie zartu...nie chcial Cie zranic...powiedz mu , ze moze zartowac z roznych rzeczy ale nie z wagi...wiadome dziewczyny maja na tym punkcie "fisia" ;] nie rob tez z tego awantury przypadkiem...tylko wytlumacz jak sprawa wyglada- spokojnie...

TAKAJEDNAMALAMI dziekuje bardzo.. masz racje... a ja mialam zamiar nie odzywac sie do niego caly dzien.. heh.... chyba przesadzam... ale znajaz zycie i tak kiedys bedzie mala zemsta za to co powiedziac ;)