Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korreo

Przyłapałem moją żonę...

Polecane posty

Gość Korreo

Przyłapałem moją żonę jak rozmawiała przez komunikator ze swoim byłym, przez kamerkę.Podejrzewam że długo mieli kontakt ze sobą,czy to już zdrada?wkur... się niemiłosiernie, zrobiłem awanturę i kazałem jej się pakować.siedzę teraz i gryzę się ze sobą, czsemu ona mi to zrobiła??????

Gość niemaciepojeciaaaa
Spokojnie. Kocham swoja dziewczynę. Jednak sam nieraz piszę do mojej bylej po kolezensku, gdyz ciekawi mnie co u niej, co sie pozmienialo w jej zyciu itp. Ale na kamerke? to juz przesada. Jesli moja dziewczyna gadalaby z bylym przez kamerke, to strzelilbym focha jak stąd do Amazonki, pozniej powazna rozmowa. trzeba byc psychologiem samemu dla siebie. a wiesz o czym rozmawiala?

Gość Korreo
Oni byli ze sobą 10 lat temu,on jest hiszpanem,mieszka u siebbie.gadali po hiszpańsku.nie mam pojęcia??? o czym

Gość niemaciepojecia
Tez bym sie tak niecierpliwil jak Ty. Moze tylko ciekawi ja co u niego, tak jak mnie, po kolezensku, mam nadzieje.. a jaka byla jej reakcja gdy zrobiles awanture? czula sie winna?

Gość zapisz sie szybko na hiszpansk
...i pamietaj - zaufanie to PODSTAWA w zwiazku :)

Gość Korreo
Czy czuła się wina? stwierdziła że chce po prostu pogadać, wyśmiała mnie jak jej zarzucilem wiarolomstwo-twierdzi ze tyłka do monitora nie nadstawiala-mnie aż trzęsie ze zlości, o co jej biega?

Gość niemaciepojecia
Powaznie porozmawiaj z nia. Powiedz, ze skoro jestescie ze soba, to troche nie do konca uczciwe z jej strony. zapytaj jak ona czula by sie na twoim miejscu... powiedz ze masz nadzieje, ze Cie rozumie... Swoja droga dziwna sytuacja. Ja w sumie tez pisze z byla w ukryciu, ale tylko dlatego, ze sie lubimy, piszemy rzadko. Mozliwe, ze nie jest to flirt, bo ja z byla nie flirtuje, a jedynie koleguje.

Gość niemaciepojecia
Ludzie, piszcie- pomozcie chlopu podjac wlasciwa decyzje!

Gość Korreo
Nie wiem sam co mam o tym sądzić.faktem jest że ona na mieście spotyka moje byłe- zarzucala mi to,dlaczego musiała je poznać.kazałem jej się wyprowadzić-awantura była na maksa.nie ma jej. 13 lat byliśmy razem,wzięła torbę i wyszła,siedzi u koleżanki,

Gość Korreo
po 3 latach związku rozeszliśmy się-ja miałem nową kobietę a ona swojego hiszpańca.jednak potem znowu byliśmy razem-ja liczę to jako niebyle,ale szlag mnie trafił konkretnie, k...źwa

Gość zaczarowana205
Nie naciskaj tak na nią bo Cię zostawi rozmowa to jeszcze nic takiego sama nie raz rozmawiam ze swoimi byłymi

Gość niemaciepojecia
Jesli nie bedziecie razem, bedzie Ci zle. Wiadomo liczy sie honor, jestes mezczyzna, ale zapros ja na spotkanie, porozmawiajcie powaznie, czy to ma sens i tak jak mowilem.. Zobaczysz jak sie potoczy rozmowa, spróbuj zaufac, moze nic zlego nie robila, moze nieslusznie ja oskazryles, a moze slusznie... Jesli Ci na Niej zalezy, a na pewno to wyciagnij dlon, bo Ty zrobiles awanture... Mogla narozrabiac, ale nie musiala..

Gość to okrutna zdrada
ja bym szmate pogonił!!!

Gość zaczarowana205
czy ty wiesz wogole co ty mowisz nie powinieneś sie oddzywac pieprzysz glupoty predzej ona by ciebie pogonila niz ty ja

Jeśli się z nim nie umówiła, tylko gadali, to o jakiej zdradzie mówimy. Zaufania trochę. Gdyby umówiła się z nim to mógłbyś się wkurzać.

Gość Korreo
przedumam jeszcze pół nocki,niemampojecia,dzięki chłopie

Gość Korreo
Zadzwoniła,ze nie wraca.że jak z takiego powodu chcę rozwodu to mi go da-poniosło mnie w kłótni i nabluzgałem wwczesniej solidnie.

Gość zaczarowan205
i miala rcje tez bym tak zrobila za niewinne oskarzenia

facet najpierw pomysl potem oskarżaj , może ona tylko rozmawiala z nim po koleżeńsku, o takie byle co taką awanture robić ??? jak dla mnie chore!!!

Czemu? Ano temu, że baby wychodzą za mąż za samców nadającycych się na męża, a kochają samców Alfa. Chujowo? Owszem.

Gość pilnuj
swojej zony bo niedlugo cie zdradzi jak tak dalej pójdzie

Gość niemaciepojecia
Spoko, spoko. Trzeba pomagac w potrzebie, ja wlasnie nie mam najlepszej relacji z moja dziewczyna i tez mysle. wiadome, ze trzeba sie wzajemnie wychowywac, no ale dobrze Ci radze, wyciagnij reke, bo za taka bzdure, bo moze sie okazac ze to bzdura, choc niekoniecznie- stracic molosc zycia to moze byc tylko gorzej.