Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezle sie wkurwilam

gdzie sa kurwa napiwki?

Polecane posty

Jakze ja nienawidze swojej pracy, ale wiecie co jest w niej zajebiste? Pan T. I mozna by sadzic ze to moj chlopak czy cos. Ale nie.Pan T. to tylko jeden z barmanow. Zajebisty kumpel i Pan T. wnosi tyle smiechu do mojej pracy ze chyba lepiej trafic nie moglam. I choc jestem otoczona angielskimi frajerami, tudziez frajerkami to i tak jakos to znosze dzieki Panu T.No to tyle ode mnie. A teraz cos ode mnie na powaznie. Ja pierdole jak mozna byc taka jebana sknera jaka jest kazdy Angol???? Pracuje w business hotel co oznacza ze obsluguje jebanych ang ,,businessmenow'' ktorzy maja kasy jak lodu wiec gdzie sa kurwa napiwki? Gdzie sie pytam??? Przychodza w najlepszych garniturach, w super butach i z zajebistymi laptopami i innymi gownami a stoja kurwa i czekaja az im wydam 5 pensow!!!! Ja to bym machnela reka, spoko nie trzeba mi. ale nie! przysiegam ze najgorsze co moze spotkac kelnerke to Anglicy! Alez ja ich nienawidze, pieronskie fleje. A fuuuj!!!!!! dzieki nim moj kazdy dzien wyglada niemalze tak. argh!!!

Gość bulabulesna123
wydawaj reszte suko i zapierdalaj dalej, jak by nie oszczedzali na napiwkach to nie stac by ich bylo na wiele spraw

Gość ooo a wiec jestes jakby
kolejna dz........z kraju:D hahahahahahaaaaaaaaaaaa

Gość ooo a wiec jestes jakby
pozdrwo winter,zeby d...nie wytarla za bardzo

Gość malinoska
ty kur...wo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dobrze ci tak

Gość bulabulesna123
jak znam zycie to ten Pan T to jakis bambus w ktorym zauroczyla sie polska pinda

jestem suka bo wyjechalam za granice? a gdyby Twoja matka wyjechala zeby zarobic na Twoje utrzymanie tez by nia byla? Apropos napiwkow. Zarabiam malo, wiekszosc kelnerkek utrzymuje sie wlasnie z napiwkow. Sama jednak chodze czasem do restauracji i wierz mi ze zostawiajac jakis napiwek na pewno nie zbiedniejesz. Niestety wlasnie wiekszosc ludzi jest tak zacofana jak Wy.

Nie, to nie bambus zacofany czlowieczku.

Gość bulabulesna123
spadaj na zmywak pizdo !