Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sierotka ma Rysia

Czy test ciążowy będzie wiarygodny, jeśli...

Polecane posty

Gość do autorki................
poczekaj do dnia miesiączki, może dostaniesz okres, a tak to szkoda marnować test :)

Gość do autorki................
rozumiem,że chyba czekasz na ciąże? :) Nie wiem czy bardziej dobije czekanie,czy to że zrobisz wcześniej test, wyjdzie negatywnie i będziesz robić następny,żeby sprawdzić bo może za wcześnie jednak zrobiłaś :p

Tak, zgadłaś, czekam na ciążę :) I normalnie bym się tak nie wyrywała wcześnie w tym testem, ale od kilku dni, a właściwie od dni płodnych kuje mnie jakby prawy jajnik i w ogóle jakaś taka obolała na dole jestem. Ciągle mnie tam coś kuje i ogólnie taki dyskomfort czuję. No a dodatkowo mam bardzo obrzmiałe sutki. Zawsze przed okresem tak mam, ale teraz wyjątkowo bardzo.

A czy takie objawy jak napisałam, takie kucie i gniecenie w macicy, przy jajnikach może być objawem zagnieżdżania się zapłodnionego jaja i ciąży?

Gość sloninka3
Sierotka czekaj cierpliwie. Ja też mam dostać 14, a test robię 15 rano. Czekamy razem i zrobimy 15.

Gość sloninka3
Bo 14 mam dostać, a dostaje zazwyczaj wieczorem więc 15 z rana zrobię. Ja nie mam żadnych objawów. Nic mi niezwykłego się nie dzieje.

Gość sierpniowa mamuśka
Też mialam takie obawy, test zrobiłam przed data @ z porannego moczu i mega blada kreska, ledwo widoczna, ale jednak i teraz jestem w 5tym miesiącu. 3mam za Ciebie kciuki