Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w boga i juz

Ksiądź obraził moją matkę gdyż ja nie wierzę w Boga.....

Polecane posty

Gość nie wierze w boga i juz

moja matka wierzy w boga a ja nie... kiedy uswiadomilam o tym naszego ksiedza on powiedzial do mojej matki ze nie potrafila mnie wychowac i nawet nie nauczyla mnie jak sie przezegnac... biorac pod uwage ze moja matka zawsze chciala bym chodzila do kosciola itp a ja sie temu buntowalam w imie nauki - to nie sadze by byla to wina wychowania, tylko moje indywidualne myslenie. ten ksiadz mial wogole prawo oceniac moja rodzine w ten sposob!? matka bardzo sie przejela, powiedziala ze nastepnym razem nie przyjmie ksiedza, no i jest na mnie troche obrażona.... tym bardziej przekonuje sie o tym co myśli ten pan, kosciol to ciemnota: http://www.youtube.com/v/wyFa-RTye3c&hl=pl_PL&fs=1&

Księża robią się coraz bardziej bezczelni, aż przykro czytać :/ A link który umieściłaś - właśnie czytam książkę tego gościa tego filmu, "Bóg Urojony", polecam wszystkim katolikom i innym oszołomom.

Gość Wiktoria.Begham
ksieza to osoby dojrzale emocjonalnie, po studiach, wiedza co zlego dzieje sie z dzieckiem, dlatego twojej matce zostala zwrocona uwaga - ksiadz chcial jej pokazac ze idziesz na złą drogę niewiary ktora prowadzi do zla i szatana

Księża nie są dla mnie żadnym autorytetem i napewno nie mają prawa do tego by oceniać ludzi, zaczynają się wpieprzać w coraz więcej cudzych spraw a nie widzą tego, że na ich podwórku gwałci się dzieci

Gość owiewka okienna
Raczej dla normalnego człowieka ks to żaden autorytet :) wrećz przeciwnie coraz wieksze brudy wychodza na światło dzienne.Zresztą sam każdy widzi jak oczerniają , kłamia, utajają robiąc z własnego chorego zycia wielkie tajemnice , jakby kogos to bardzo interesowało :)

Gość tylko ze to nie jest
dlaczego obrazasz katolikow? dla nas ksieza to wazne autorytety!

Gość Iwana999999
kocham boga ale nie kocham ksiedza

Gość Ja też nie wierzę
Wiara to zacofanie. A co do księży... kiedyś rozmawiałam z prostytutką, powiedziała, że wśród klientów miała niejednego księdza. :)

szufladkujecie i tylko to umiecie. tak, jestem wierząca. praktykująca. tak wychodzą brudy. ale to nie znaczy że każdy jest taki. tak samo niektorzy księża są autorytetami, a inni nie. pozdrawiam :)