Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izolda29

odpowiedni krem szukam porady!

Polecane posty

Gość izolda29

kochani mam 29 lat cerę raczej suchą ale wciąż mi coś wyskakuje jakieś zmainy liszajowate nic wielkiego,ale nie chce się goic obecnie smaruje maścią dośc mocną chlorochinaldinem na recepte, ale wciąż mnie męczy jakiego kremu powinnam używac,w mojej kosmetyczce mam różne kremy do dziecięcych po nivea, który wydaje mi się zbyt perfumowanym wynalazkiem dokładnie nivea soft,szukam porady jakiego kremu powinnam używac myśle o jakiejś bombie witaminowej odżywczej i odbudowującej PORADŻCIE!!!!!

ja tez mam skóre wrażliwą, ciężko było mi dobrac krem kiedys po poparzeniu słoncem kupiłam dermosan półtłusty... od tej pory uzywam go codziennie. Nadaje się nawet pod makojaż. Zimą przerzucilam sie na tłusty (idealny byl na te mrozy). Polecam go zdecydowanie!! kiedyś stosowałam ivostin puritin, tez dawał radę, ale dla mnie za drogi :)

Gość izolda29
dziękuje za odpowiedź i poradę :-)))

Gość izolda29
a ten dermosan kupuje się w aptece???

również mam bardzo wrażliwą cerę i podatną na wszelkie uczulenia i podrażnienia. również kupiłam krem półtłusty, po 2 tyg. dostałam czerwonych swędzących kropek w okolicach brody, co do tej pory nigdy nie występowało. do tego potwornie zatkał mi pory i tak natłuścił, że się cała błyszczałam:/ od ponad tygodnia używam Calmy HLC nawilżającej, fajny delikatny i lekki krem, póki co nic złego się nie dzieje, le kto wie co będzie po 2tyg. ;) www.splendore.pl/Calma_HLC_Krem_nawilzajacy___50ml_p4338.html najlepiej pójść do apteki, przedstawić problem i wedy najlepiej doradzą.

Gość jelesais
polecam bioderma hydrabio, dostaniesz w aptece.

Witam, na wrażliwą cerę polecam balsam Solaris lub Dynamiczny krem nawilżający z firmy Dr Nona, są to naturalne kosmetyki, które posiadają odżywczo-regenerujące właściwości. pozdrawiam ;)

Czyli mówisz, że masz problem z niedoskonałościami. Jeśli tak, bardzo polecam dwa kremy: 1. Vichy bardzo skuteczny, ale jednak Vichy, a więc trochę zapłacisz http://photo.ojej.pl/001B9BE0/Vichy-Normaderm-45ml40zl-_large.jpg 2. Seria kosmetyków Soraya . http://img134.imageshack.us/i/carecontrolsorayagn0.jpg/ Osobiście obecnie używam kosmetyków Soraya i muszę przyznać, że są świetne. Krem nakładam codziennie na wieczór i każdego ranka budzę się z gładszą twarzą ^^