Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina668

chłopak i przyjaciółka

Polecane posty

Gość ewelina668

hej, mam problem, na wczorajszej imprezie poznałam mojego chłopaka z moją przyjaciółką, dziś on chce wyciągnąć ode mnie jej numer telefonu bo "znaleźli wspólny język, fajnia z niej dziewczyna". Ona zawsze mi powtarzała, że jeśli chodzi o takie sprawy to mogę jej zaufać, w sensie że nigdy nie będzie próbować niczego z chłopakami, z którymi jestem. Ale... włąsnie ale. Nie jestem pewna jego. On jest bardzo otwarty ogólnie na ludzi, ale strasznie mnie to denerwuje i martwi. Nie wiem czy powinnam się cieszyć że się polubili czy raczej nie. Nie chce żeby się do siebei za bardzo zbliżyli.. a moze problem nie leży w sytuacji tylko we mnie? Może jestem za bardzo zazdrosna i przesadzam? Nie wiem jak się zachować w tej sytuacji, pomożcie :(

Gość azsxdefrtgy6hu7
jezeli on sie w niej zakocha to ona moze sie zapierac rekami i nogami ale jego uczuc nie zmieni. jezeli i ona sie w nim zakocha to ty bedziesz miala przeyebane ale to bedzie takze sprawdzian TWOJEJ przyjazni, czy w imie pseudoprzyjazni wymusisz na przyjaciolce wyrzeczenie sie uczucia czy pozwolisz im byc szczesliwymi, jezeli to oni sobie sa pisani. ale to tylko alternatywna wersja scenariusza, nie wiem jaki jest twoj facet to mozna sobie tylko gdybac