Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej noco jest

czy ksiądz ma pomoc na zaburzenia seksualne?

Polecane posty

Gość ej noco jest

Witam serdecznie. Mam pewien problem. Mieszkamy z partnerem od 3 lat. Ja sama leczę się psychoterapeutycznie na zaburzenia odżywiania. Szukałam długo terapii bezpłatnej z marnym skutkiem. Zdecydowałam się w końcu na płatną. Mój stan się znacznie poprawił:) Niestety jest jeszcze jeden b. poważny problem. Mój partner, ma zdiagnozowane problemy natury seksualnej. (Nie ma wzodu przy żywej kobiecie, jedynie masturbacja przy filmikach xxx, mniejsza o to). W każdym razie, nie stać nas na kolejne terapie tym razem u seksuologa. Poprosiłam wlasną terapeutke, z racji takiej, ze jest bardziej obeznana w temacie o zorientowanie się gdzie i jak, bezplatnie dla mojego faceta. Jest jedno takie miejsce w moim miescie. Mianowicie fundacja "Rodzina-coś tam". Jest jedno, ale "pomagają" tam księża. Co jest dla mnie szokiem. Co ksiądz może w ogóle o tym wiedziec? czy w ogole jest w stanie pomóc? My prędzej sie nastawiamy ku profesjonalnej pomocy seksuologa. Poradzcie mi w ogóle, czy warto tam sie zgłosić? W dodatku, ze oboje jestesmy na bakier z kościołem i jestesmy niewierzący.

Gość azsxdefrtgy6hu7
na oewno tak; facet w sukience zyjacy w celibacie i studiujacy religie na pewno ma wiecej wiedzy dot. zycia seksualnego, malzenskiego i psychologii niz specjalista.

Gość ej noco jest
no wlasnie tez mam takie mysli na ten temat :o

Gość tak, tak ksiądz na pewno
pomoże! Pewnie będzie uczył, żeby twojemu partnerowi stawał przy nim :classic_cool:

Gość ej noco jest
upppppppppp