Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiaca sie mama***

4,5 latek ma 102 cm wzrostu i 14 kg wagi

Polecane posty

Gość mlody tata
Mój syn ma 3 lata i 9 miesięcy mierzy 108 a wazy 25 kilo i nie jest gruby jest zbity pediatra miwi ze jest ok sam jestem wysoki 194

Gość pierwszaa zuzanna
mój ma 4 lata i wazy 19 kg.

Gość sasassdsdfdfdfd
moja 20 marca skonczyla 4 latka. mierzy 105 cm a wazy 15 kg.

Gość gość
Mój Synek też mam wrażenie jest mniejszy od rówieśników - teraz ma 3 lata i 10 m-cy i waży 15,6 kg przy wzroście 99,6 cm. I często słyszę "ile ma latek? Ma już 3?" a mnie wtedy chol... bierze ;)

Gość gość
mój w grudniu skończy 4 lata wzrostu ma 102cm waży 16,5 kg chudy jest jak patyk ,urodził się 2900gr i 58 cm ,każdy mówi że jest drobny .

Gość gość
Mój też w grudniu ale jest mniejszy i niższy :( ale jak się urodził to też miał tylko 52 cm a wagę normalną 3600

Gość gość
w siatkahc sie miexsci jesli jest zdrowy to nie ma powodow do obaw

Gość gość
mój ma 5 lat i wazy 16,5 kg. jeszcze w czerwcu wazyl 15 kg. jedzenie z nim to masakra . mogę powiedzieć co lubi to krótkie . - kotleta -naleśnik - martadele upieczona w jajku i bulce -parowki -mleko szkole z kartonika - jogurty -platki ale bez mleka - kisiel - chlebz miodem -chleb z keczupem -frytki -kulki ziemniaczane -chleb z serem - chleb z nutella koniec. wecej rzeczy nie je zadnych zup. szynek. pasztetow.zadnego innego miesia typu..mielone,pieczone itp..... jego jadłospis jest nudny i ciagle się powtarza... zadnej nowości nie ruszy choćbym nie wiem jak zachecala :(

Gość Miła Ania
Kochani Rodzice, jeśli Wasze pociechy systematycznie przybierają, rosną, rozwijają się to najprawdopodobniej rzeczywiście nie ma powodów do obaw. Czasami przyczyną niskiej wagi są nie zdiagnozowane alergie, niedobór żelaza czy pasożyty. To w pierwszej kolejności przychodzi mi do głowy. Mój syn też przez dłuższy czas był niejadkiem, teraz jest o niebo lepiej, ale on nie usiedzi ani pół minuty, ciągle w biegu, stąd chyba waga na 10-25 centylu. Jest raczej drobny, ale zdrowy i szczęśliwy, więc ja też :)

Gość gość
Mój syn ma 4 latka za miesiąc i waży 20 kg i mierzy 110cm

Gość gość
a syn autorki już ma z 130