Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_ona_w_miescie

bylam w toksycznym zwiazku-oto finał

Polecane posty

Wczoraj mi napisal ze mnie nienawidzi, ze ma nowa dziewczyne itp i ze wina za rozpad zwiazku lezy po mojej stronie poniewaz go nie wspieralam jak bylo trzeba-czyli wtedy jak on chlal jak swinia,przyjezdzal samochodem do mnie po 8 tyskich i kiedy robil awantury to jak on twierdzi powinnam pomoc i trwac a nie w akcie desperacij zerwac:/ nienawidzi mnie tez za obelgi i wyzwiska bo mowilam ze jest glupi,poj**any ze pije i krzyczy na mnie,ze kilka razy mnie szarpal,ze grozil mi swoim samobojstwem,a pozatym to ja jestem ta zla mimo ze zaproponowalam kolezenstwo po zerwaniu i troszczylam sie o to zeby nigdy sobie krzywdy nie zrobil Moj-byly-to-socjopata Zostala mi po nim para zlotych kolczykow-chce je odeslac wczesniej probowalam oddac ale nie chcial-teraz mnie nienawidzi i ma nowa laske moze jej nawet dac te cholerne kolczyki ja ich nie zaloze nigdy

Gość sprzedaj u złotnika a forsę
daj na kwiaty dla Mateczki Przenajświętszej.

up

Wczoraj był u mnie i wziął mnie siłą do samochodu i wyjął penisa każąc mi patrzeć, żebym wiedziała za czym najbardziej będę tęskniła i żebym nacieszyła się jego widokiem. Szok!