Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusiaa.

Jak go przekonać zeby zaczekał.?

Polecane posty

Gość Lusiaa.

Mam klopot. Mam 15 lat, cudownego chlopaka(16lat), i kilka problemow z nim zwiazanych. jesteśmy ze soba ok 4 miesiace, i dobrze sie dogadujemy, ale on chcial by czegos wiecej. ja caly czas mowie mu 'nie' i jak narazie nic powazniejszego nie bylo ale ostatnio o malo tego nie zrobilismy.. 'o malo' bo w ostatniej chwili sie opamietalam i to przerwalam.. on jest cudowny ale nie jestem pewna czy go naprawde kocham i czy chce to z nim zrobic.. on ma wczesniejsze doswiadczenie i to dlatego chce to zrobic i nie widzi w tym nic strasznego.. a ja boje sie konsekwencji i tego ze bede żalowala.. jak pokierowac nasza znajomoscią zeby jednak sie opamietal i poczekal az bede gotowa, ale miedzy czasie jak sie dowie ze nie bedzie nic zeby tego nie skonczył.?

Ło matko Co ma seks do miłości ja się pytam? Na co chcesz być gotowa?przecież to nie lot na Marsa żeby się dwa lata szykować

Gość Lusiaa.
a jak wpadniemy.?? to nie takie hop siup. jeszcze biorąc pod uwage ze gumki on nie założy.. ;/

Gość Lusiaa.
hehe cos w taką metode antykoncepcji trudno mi uwierzyc.. gdybym byla pewna to bym to z nim zrobila juz ze 2 miesiace temu xD ale to nie jest niestety sposob

Gość pouuuui
daj mu duuuupy suko

Gość jak naprawdę kocha to poczeka
tyle ile trzeba. A jak tego nie rozumie, to niech spada na drzewo. Nie rób niczego wbrew sobie, bo potem pozostanie tylko niesmak i ewentualnie niechciana ciąża. Poza tym, w wieku 15 lat, to pod sąd podlega jako pedofilia

Gość gupeek
poczekaj z tym jeszcze. jesli on nie bedzie umial uszanowac Twojego "nie" - to znaczy ze nie zasluguje na Ciebie.

powiedz mu że potrzebujesz dowodu miłości od niego i pragniesz aby wytrzymał bez seksu do twojej 18 poniewasz nie chcesz by miał niepszyjemności za seks z nieletnią a jak jednak chcesz spróbować zabezpiecz się tabletkami od ginekologa i gumką

Jak ma 15 skończone to ma już wiek tartaczny i można ją rżnąć. Śmiało dajesz, załatw sobie piguły od starszych koleżanek i jazda. Po co zwlekać z czymś co jest przyjemne? Inne przyjemności też odwlekasz na później?

Gość kasii
nie śpiesz się jak kocha to poczeka

Jak się boisz wpadki to narazie się ograniczcie do loda i analu

tak to już jest że chłopak musi się wyszaleć a dziewczyna do ślubu musi być dziewicą bo inaczej to kurwa

Gość Hymmhymm...
Jeśli gość oczekuje tylko czegoś więcej, to znaczy, że jego cudowność będzie tylko do wtedy, do kiedy mu nie dasz.. Kochanie się nie jest żadnym dowodem miłości, a jeśli on będzie Cię takimi tekstami raczył, to to podchodzi pod paskudną manipulację Twoimi uczuciami i przymuszaniem, i z prawnego punktu widzenia podchodzi pod przestępstwo na tle seksualnym. A na kochanie się masz jeszcze czas - zrobisz to, co TY będziesz chciała, a nie do czego będzie Cię namawiał facet. I zrobisz to wtedy, kiedy będziesz na to faktycznie gotowa... To moja dobra rada, doświadczonej 30tki, która również była zwodzona przez różnych facetów/chłopaków, kiedy miała lat 15-16... I powiem Ci - nie żałuję, że zaczekałam do 19tki, choć to nie był jeszcze ten jedyny... :)

Chłopak by sobie z chęcią zakisił ogóra a wy mu wszystko psujecie. Ma do dospozycji młodą laskę a wy ją buntujecie. To kiedy on ma ruchać te piętnastki? Jak będzie miał 40 lat?

Gość eNKejowa bladź
Moja babka już rodziła jak miała 14 lat!

nie, mam 23 ale dobrze pamietam co mnie interesowało jak miałem 16 :D

Gość zxcvbnnm
Pamiętaj, że ostatecznie to Ty decydujesz, czy to zrobicie, czy nie. Jeśli nie jest w stanie uszanować Twojej decyzji, tego czego TY chcesz od życia, to nie jest Cię wart. Warto jest poczekać. Jesteś młoda, masz 15 lat. A w dodatku jeszcze tego nie chcesz. Po prostu tego nie rób. Porozmawiaj z nim szczerze, powiedz mu, jakie jest Twoje zdanie i Twoja decyzja, i wtedy zobaczysz co chłopak jest wart. Ja bym Ci poradziła, żebyś zaczekała. Ja mam 23 lata i nadal czekam na moment, kiedy będę pewna, że CHCĘ z tym a nie innym człowiekiem i teraz a nie w innej chwili. I mój facet szanuje mnie za to.:) Pozdrawiam Cię:) Powodzenia.

Gość uważam, że jesteś
niedojrzała emocjonalnie do seksu, jesteś zbyt młoda. On gumki nie założy? to nawet jeżeli macie zamiar współżyć to jak się zabezpieczysz przed ciąża? no chyba ze planujecie dziecko... w co wątpię. On nie ma prawa Ciebie szantażować emocjonalnie, że to wyraz miłości itd... wyrazem miłości byłoby nienaleganie. a Ty powinnaś się liczyć z konsekwencjami współżycia i być przygotowana na ew ciążę. Z mojego punktu widzenia zależy mu na seksie a nie na Tobie. Potem Ty zostaniesz z dzieckiem a on sobie pójdzie do innej 15stki.. widzę że to mało odpowiedzialny chłopak, nawet nie jest wstanie pomyśleć o antykoncepcji - no pewnie, nie on będzie z brzuchem chodził.

Gość Warwik
gówniarze do nauki a nie się gzić

Gość zxcvbnnm
I jak tam, Lusiaa? :) Masz jeszcze jakieś wątpliwości? Pisz dziewczyno.