Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxox

Najbardziej wieśniackie teksty na podryw.

Polecane posty

Gość najbardziej daremne
są te nowoczesne szkolenia podrywu....widziałam kiedys jakiś wywiad z trenerami, no szok i pomyśleć że są desperaci którzy myślą że po kursie staną się mucho....

Gość girlspectakullar's
To podobają wam się rude dziewczyny? Od kiedy? :D Zawsze był tylko blond :D Ja tam mam brązowe i żyję :D

Gość behemłucik
To podobają wam się rude dziewczyny? Od kiedy? bo ja jestem wyjątkowy :D

Gość prawda jest taka że
jak facet jest dla nas nieatrakcyjny fizycznie to nie mamy ochoty z nim gadać jeśli jest atrakcyjny ale jego poziom inteligencji zdaje się być niekompatybilny z naszym, na jego niekorzyść, to też nie mamy ochoty go poznać

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha
hehe "My sie znamy" to znam na pamiec i od razu taki facet jest spalony na samym poczatku:P:P:P Czesto facet na poczatku przechwala sie ile "wyciska" na silowni badz chwali saie swoimi nowym tel.autem.....porazka!

Gość girlspectakullar's
Ta.. '' szkoły uwodzenia '' . Jak u Artura z Pierwszej Miłości :D Teksty wyćwiczone na pamięc sa najgorsze :D Naprawdę bycie sobą i naturalne akcje zawsze są najlepsze ;]

będę starą panną -- hahahaha masakra!!!!!

Gość naaaaaaaaaaaaj
niektóre teksty mnie powaliły :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha> wiem, że masakra :D Jak to usłyszałam, to byłam w szoku :D Dopiero później zaczęłam się śmiać :D Chciałam o tym powiedzieć koleżance, ale się wstydziłam :P I to było słuszne, gdyż jak się dowiedziała to przez cały czas robi sobie z tego żarty 😭

Gość taka tam niewydarzona
Niestety nie nie dopiszę do waszej listy bo nikt mnie nigdy nie podrywa bo jestem za brzydka :o No, chyba że ktoś się nieźle nakoorwi, ale to nie o to przecież chodzi :o

będę starą panną - w sumie nie dziwie si8e Twojej kolezance bo ten tekst rozbroil i mnie hehehehehehehehe

Gość a co powiecie na
kolesia , ktory podchodzi i mowi "wyskoczymy gdzies razem?" bez zadnego czesc , jak masz na imie i innych takich glupot ?

Gość Karolololo
Siedzi gość w przy barze i widzi piękną kobietę. Bardzo mu się podoba, ale nie wie jak do niej zagadać. - Barman, bania! Wypił, i dalej nic mu nie przychodzi do głowy... - Barman, polej! Wypił i nic nowego, pustka w głowie. Laska wstaje i wchodzi do toalety. - Jeśli nie zagadam jak wyjdzie z kibla, to pewnie już nigdy się na to nie zdobędę - pomyślał. Dziewczyna wychodzi, on podchodzi do niej, w jego oczach maluje się strach, ogarnia go panika... - yyyyy Srałaś?

1. dlaczego masz długie paznokcie? 2. pójdziemy na piwo? (ostatnio w centrum facet do mnie podszedł i rzucił tym tekstem prosto z mostu, wybuchnęłam śmiechem) 3. skąd się biorą takie ładne dziewczynki? 4. pójdziemy na kawe? jechaliśmy tym samym tramwajem i widziałem, że też się na mnie patrzysz (facet wyszedł na tym samym przystanku co ja, nawet go nie zauważyłam w tym tramwaju...) 5. twoja koleżanka jest strasznie hot, ale ty też mi się podobasz. jak masz na imię? 6. wydajesz się być inteligentną blondynką (facet, który się posługuje stereotypami ma wzbudzić moje zainteresowanie????) 7. po sexie: "Sorry, ciągle myślałem o mojej byłej, kilka dni temu się rozstaliśmy, w sumie to się tylko pokłóciliśmy, więc chyba nadal jesteśmy ze sobą. Jak sądzisz?" 8. Twoje oczy są tak pięknie błękitne, jak niebo! (mam szaro-zielone oczy...) 9. na przystanku tramwajowym: "przepraszam, nie wiesz czy odjechał ten tramwaj? a jak masz na imię?" 10. normalnie to, ze masz chłopaka powoduje, że mam jeszcze większą ochotę na ciebie. co ja bym ci zrobił! (to był akurat pijany kolega podczas imprezy)

Gość a dlaczego uważasz ze
pytanie o paznokcie to podryw? :O

Gość ffss
"2. pójdziemy na piwo? (ostatnio w centrum facet do mnie podszedł i rzucił tym tekstem prosto z mostu, wybuchnęłam śmiechem)" chyba pomylilas tematy :o powinnas sie wpisac w temacie "Wasze najbardziej wiesniackie reakcje na podryw."

facet zaprosił mnie do bryki...wsiadłam i puścił muzykę jakąś wiochę :-O disco polo , tak dudniło że aż ludzie patrzyli z ulicy i przejeżdżające samochody a ja zakrywałam twarz żeby mnie nikt nie widział ale żenada :-O

Gość ..............ydtderstu
Dresiarz do dresiary: ej bejbe, zaj*bałem się w Tobie w c*uj.

Gość nie mogę się ujawniać 0000
nie wiem czy bedzie na temat ale co tam :D : -pewien koles do mnie zagadal na gg i po niespelna 5 minutach rozmowy dał mi linka do swojej byłej dziewczyny i pochwalil się że ją "rozdziewiczył". Następnie opowiedział za co dostał zawiasy i dlaczego fajnie miec faceta ktory umie się bić :o Tak mnie to wszystko zszkowało że gadałam z nim na gg dalej bo miałam niezły polew z niego :D Innym razem się zapytał jaki mam rozmiar, bo jego kolega przemyca spodnie z Danii i mi może dać :D Normalnie brak słów :D - miałam kiedys beznadziejne białe kozaczki (wiem, wieś i wstyd :( ) i do tego juz mocno pozdzierane. A jeden kolega do mnie "Hej, yyyy... ładne buty!" (i to było wypowiedziane całkiem serio :D ):P -umowilam sie na randke - spacer, poznym wieczorem. Jako ze byla to zima to bylo juz zupelnie ciemno. Koles przeciagnal mnie po zaspach a potem gdy juz wracalam powiedzial "eeee...fajne włosy". Pomimo że nie miał możliwosci ich dobrze zobaczyc bo naprawde było ciemno :D - innym razem uslyszalam na powitanie ze mam radiowy glos. Moze to nic takiego, ale wolalabym uslyszec cos na temat wygladu, bo poczulam sie jakby moja uroda rowniez byla radiowa :D - natomiast podrywy na naszej klasie sa najlepsze :P Obcy ludzie wysylaja zaproszenia a gdy zapytam "Czy sie znamy", otrzymuje odpwiedz "nie, ale mozemy się poznać" :D czasami specjalnie formułuje pytanie np. " Z jakiej okazji to zaproszenie?" to wtedy najczesciej nie dostaje juz odpowiedzi :P -pewnien koles jak dowiedzial sie ile mam lat stwierdzil "o kuvwa! serio? kłamiesz!" i poszedl zapytac sie kogos innego o moj wiek :D momentalnie mnie to zniechecilo, co poradze ze mlodo wygladam :P narazie wiecej sobie nie przypominam :)

Gość nie było to wieśniackie
ale nieważne. kiedyś siedziałam na ławce w parku i czekałam na swojego faceta, kiedy nagle podszedł jakiś koleś i mówi "ej, wiem że to głupie, ale poszłabyś może ze mną w tym tygodniu na kawę?" ani cześc, ani nic, tylko tak od razu bez krępacji mnie zapraszał na kawę... pomijając fakt, że to był właśnie okres największych upałów :) taki śmieszny dresiarzk z niego był :)

Jeśli facet proponujący spotkanie "na kawie" bądź przy piwie / posiłku w restauracji jest śmieszny i dziwny to cóż trzeba proponować :O wydaje mi się to normalne i neutralne, jak widać nie dla każdego .

Gość Klaudyynnnna
w smsie : ''JP - jestes piekna'' najlepsze jednak i najczescie przytrafiajace sie mi jest : "mowil ci juz ktos ze jestes piekna?" w domysle autora powinnam odpowiedziec nie, ale jaka mam satysfakcje gdy widze ich mine kiedy odpowiadam ''tak mowil'' hahaha

Gość nie było to wieśniackie
:O nie napisałam że to było śmieszne czy wieśniackie, ale chodziło mi o to, że sama sytuacja była dosyc dziwna i zabawna - ani się nie przywitał, ani nie przedstawił, tylko od razu zaprasza nie wiadomo gdzie. jak widac, męska pomarańcza poczuł się bardzo urażony - cóż, jeśli to ciebie wtedy spławiłam, to sorry, nie miej mi tego za złe :o

Gość Olaeczka
ja znam teksty moich cudownych kolegow... 1. czy to niebo sie rozstapilo czy widze aniola 2. wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia czy mam podejsc jeszcze raz? 3. ja jestem Tomek a Ty jestes moja 5. (puszczajac dziewczynie koleczka z dymu papierosowego w twarz) wiesz czemu robie koleczka.. bo serduszek nie umiem.... (najlepsze);) a najlepsze jest to ze niektore dzieczyny leca na takie teksty.... heh