Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila...25......

POŚCIEL DLA NIEMOWLAKA.... MAMY PODPOWIEDZCIE JAKIEŚ FIRMY

Polecane posty

Gość to jajajaja
Do kołyski miałam pościel Mamo-Tato. To dopiero porażka, pościel straciła kolory już po pierwszym praniu. Mimo płynu do płukania jest nieprzyjemna, twarda, szyta z taniego płótna barwionego nie wiadomo czym. Zdecydowanie nie polecam.

Gość gość
www.taniaposciel.pl zawsze profesjonalnie doradzą.

a ja zdecydowanie polecam feretti:) antyalergiczna, nie zbija sie,nie spiera, niefarbuje i latwo sie prasuje :) a co najwazniejsze nie przegrzewa malucha:)

Gość gość
Polecam pościel z Milpol. Mam 2 komplety juz 1,5 roku i nie posiadają żądnych oznak użytkowania. Super bawełna, kolory, wszystko można sobie dobrać.

Gość Gochaacha
Ja też polecam feretti, ale nie tylko z tego względu, że jest dobra jakościowo ale przede wszystkim jest antyalergiczna

Gość gość
Jest taka nowa firma Lilifranko - polska, robią pasjonatki. Mają małą ofertę, ale dopiero zaczynają - bardzo ładnie to wygląda w każdym razie - wpiszcie sobie na fb Lilifranko :)

widze! rzeczywiscie baardzo ladna ta posciel:) niech zadbaja o dobry PR i bedzie dobrze:)

Gość Gochaacha
Kupując artykuły dla dzieciaczków kierujcie(my) się dobrem dziecka, wiele rodziców o tym zapomina. Owszem fajnie jak jest ładne, mocne i dobrze by było jakby było wskazane/przeznaczone dla maluszków.Jakieś badania, certyfikaty, atesty itp.

Gość kasia12a
weszłam, zobaczyłam, zachwyciłam się sowami i kupiłam-mamy już pościel od Lilifranko

Gość hch
ja zakupilam posciel milpol na allegro 15-cz wygląda super, jakość bdb fakt ze jeszcze jej nie prałam ale wyżej są wypowiedzi że trzyma fason i kolor. Na taka wygląda

Gość gość
Aruś-tania, maja duzo wzorow bawelna dobrej jakosci :)

Gość Ankagosiurka
My też już mamy statki od Lilifranko-a wczoraj zobaczyłam pościel do kolorowania i oszalałam! Maciuś jest jeszcze za mały, ale to prezent w sam raz na mikołaja dla chrześniaka

Gość mamuśka01
Tak LILIFRANKO dobrze sobie radzi. Mają autorskie projekty a bawełna ma atesty i jest bosko miękka ! Nowość pościel do kolorowania jest bezkonkurencyjna ! my już mamy polecamy !

Gość gość
Kupiłam zwykłe białe komplety pościeli hotelowych i dałam do ręcznego obszycia i haftowania.

Gość sisi16
Nie polecam LILIFRANKO. Jeśli jużzdecydujesz się na zakup - dokładnie sprecyzuj swoje oczeliwania.. Zamówiłam ochraniacz na łózeczko - Panie wysłały mi zdjęcia - a tymczasem ochraniacz owszem koloystycznie był jak na zdjęciu, jednak wzór miał inny i ogólnie wyglądał inaczej niż na zdjęiach. Panie nie poczuwają sie do winy i nie widzą żadnego problemu.

Gość miranda796
A nam dziewczyny z Lilifranko uszyły zestaw na specjalne zamówienie, doradzały, wydzwaniały, zaproponowały super rozwiązanie do ochraniacza. Nie możliwe,że poszło coś nie tak. Są tacy co to im się nigdy nie dogodzi....

Gość gość
Polecam pościel dla niemowlaka od producenta z podkarpacia - firmy Modenex. Ofertę możecie zobaczyć na http://www.modenex.pl

Gość stenia79
A ja wczoraj dostałam pościel od Lilifranko. Jest boska!! chciałam inny wymiar i bez problemu dla mnie uszyli

Gość gość
Dla dziecka najlepsza pościel - bawełniana - bez dwóch zdań. Moja mała w takiej śpi. Ja kupuję akurat za każdym razem w e-sklepie:www.e-posciele.pl . Mają najlepsze jakościowo towary i najlepsze ceny.