Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila...25......

POŚCIEL DLA NIEMOWLAKA.... MAMY PODPOWIEDZCIE JAKIEŚ FIRMY

Polecane posty

Gość lila...25......

hej hej hej:) !!!!! Moja siostra nie długo rodzi, chciałam kupić pościel dla jej maleństwa :) i szukam jakiejś oryginalnej firmy, jak na razie spodobały mi się wzory pościeli z takich firm jak: FERETTI, BON DODO i MATINO :) mamy taki sam gust więc wiem,że będzie jej się podobało, tylko szukam jeszcze czegoś innego. Możecie znacie jakieś firmy???? Drewex i klupś odpadają :)

Gość macie pomysły inwencje tworczą
MAMO-TATO

Gość roni makaroni
Dwell Studio, ale pewnie cię na nie nie stać. Więcej nie przychodzi mi do głowy... Mothercare i Mamas and Papas są może trochę tańsze i też niezłe.

Gość lila...25......
roni makaroni drogie to znaczy ile????? bo te firmy które wypisąłam mają pościel po 400zł więc nie wiem o jakiej droższej piszesz :) zresztą cena nie gra roli, stawiam na oryginalność a pościele z mamo tato, mothercare, sa dla mnie zbyt oklepane :p

Gość roni makaroni
dwell studio

Gość roni makaroni
ale wzornictwo tez nie na polskie gusta, bo wiekszosc z was lubi takie: http://www.feretti.pl/images/stories/09/air_teddy_green.jpg a dwell wyglada tak: http://www.dwellstudio.com/designer-baby-boutique czyli troche hop do przodu dla 90% polakow jak chcesz przyszpanowac i rozwalic wyplate to voila.. od roku sa do kupienia w polsce do kompletu mozesz kupic siostrze lezaczek fisher-price dla dwell studio: http://littletjane.com/wp-content/uploads/2009/06/dwellstudio-mp3-bouncy-seat-fisher-price-babygear.jpg :P

Gość lila...25......
roni makaroni hmm.... widziałam tą pościel na allegro o której mówisz, mi się podoba akurat z feretti tylko jeden wzór: safari banana, ta pościel,którą podałaś jest ładna, ale ja wole właśnie coś w ciepłej kolorystyce i bez tylu obrazków:)

Gość lila...25......
po za tym nie rozumiem, czemu piszesz o szpanowaniu i rozwaleniu wypłaty???

Gość roni makaroni
ha! mowilam: wzornictwo nie dla przecietnego polaka. :P polacy lubia mdle kolory i misie pisie :D pisze o rozwalaniu wyplaty bo ich koszt nie jest na przecietna polska kieszen

Gość do roni makaroni
polaczka która śmignęła za granicą i teraz wszystkie rozumy pozjadała????????

Gość do roni makaroni
po za tym ma kupić kurewską czerwoną pościel żeby być trendy?????????? albo może pstrokatą?????????????? dziecku kupuje się pościel w ciepłych, stonowanych kolorach, jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj

Gość roni makaroni
mieszkam pod warszawą

Gość roni makaroni
slyszałam ze na pastele dzieci nie reaguja bo ich nie widza dlatego 70% swiata kupuje pstrokacizne :P a polaczkiem nie jestem bo nie potrafie tak pieknie przeklinac jak TY :)

Gość do roni makaroni
pościel, ściana w pokoju dziecka powinna być w ciepłych kolorach.... CO INNEGO ZABAWKI, wtedy mogą mieć pstrokate kolory, nie znasz się :O a to że przeklnę to zaraz polska?????? w każdym kraju klną i to największe szansze maransze

Gość roni makaroni
a ta zolta feretti jest brzydsza od niejednej mothercare. mothercary wcale nie sa takie oklepane, wystarczy nie trzymac sie schematow i sprobowac polaczyc ze soba 3 komplety (na zasadzie przesceiradlo z jednego, bumper z drugiego, a quilt i karuzela z trzeciego) i wychodzi bomba. trzeba tylko szukac pasujacych do siebie kolorow

Gość roni makaroni
w kazdym kraju klna TYLKO prosci ludzie - z akcentem na PROSCI. a z tymi kolorami na scianach i poscieli to nie masz tak do konca racji. inaczej nie byloby tyle pstrokacizny na swiecie. poza tym jestem architektem z zawodu i troche sie znam. :) ciao!

roni macaroni - a dlaczego krytykujesz, że u nas ludzie wola inne. Już łacińskie przysłowie mówiło, że gustach sie nie dyskutuje. A Ty piszesz z taka pogardą - dlaczego? Mi się ten Dwell nie podoba, ale jak się komuś podoba - hulaj dusza.

Gość Monika 73
roni macaroni pisze o rozwaleniu pensji , ale chyba swojej.

Gość Monika 73
wydaje mu się , że jak coś jest drogie to dobre i piękne? mnie się wydaje, że to snobek ;-) a ja proponuję GLUCKA. u mnie ta pościel się sprawdziła!

Gość Nie wiem po ile jest w
Najladniejsze z tych ktore widzialam sa w Mothercare. Na ostatniej wyprzedazy kupilam worek pieknej poscieli z serii Ultimate Collection.

Gość Mysza_87
Ja kupowałam w ToysRUs tak jak zresztą dużo innych akcesoriów dla dzieci

Gość to jajajaja
Ja mam 3 komplety z Ikea. Jestem bardzo zadowolona. Mam ochraniacze i poście. Świetnie się piorą, nie tracą kolorów, ceny ok. Porażką była pościel MUZPONY. To co drogie w moim przypadku nie okazało się dobre.