Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

jaki był ten kod? na nika w googlach

Polecane posty

:classic_cool: poruszająca historia, tak sie zaczytałam że zapomniałam podziekowac :classic_cool: a wiec: d zi e ki Levi :classic_cool:🌼 Danny -- :D 🖐️ )) no ale jakby z bicza trzasło :classic_cool: dupa blada ..dalej, dalej,niesetety kontunuje rozpoczete trendy :classic_cool: chociaz w pewnym momencie życia z mała szansa na poprawe , ale zmarnowana :O:O a u Cię ? :classic_cool: :)

w ramach podziękowań możesz podesłać swoje zdjęcie bo mnie bardzo ciekawi jak wyglądasz ;p

:D Przerwa, stara dobra Przerwa [znaczy niestara, wieesz :P ]:classic_cool: hmmm...jest szansa Przerwa ,[ film będę robił, kręcił, nawijał:classic_cool:][oczywiście sukces murowany :classic_cool: tyle, że twarz głównej bohaterki jeszcze nieznana ...:) [ale o tym następnym razem , do następnego 🖐️ :)

no, no :classic_cool: ale od przyszłego roku waz słowa , teraz kiedy kończy mi sie nascie wchodze w czas sfrrustrowania swoim pogłebiajacym sie wiekiem :O:O a w dzień urodzin pobiegne do lustra, sprawdzić swoje pogłebiajace sie zmarszczki, swój opadajcy biust :classic_cool: aaaale sa jeszcze posty, kiedy byłam młoda, bo piekna to nigdy ::O:O:O tego sie bede w wieku 60 lat trzymac :classic_cool: jaa , Szkoła Filmowa ? jestes scenariuszem ? :classic_cool: jeszcze powiedz ze pod opieka tego modnego romana polańskiego ? :classic_cool: