Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALE JAJA!!!

SZOK co ta wiara na allegro wyprawia!

Polecane posty

Gość jajcuny jak berety
bez kitu :D

ja kiedys kupilam na allegro posciel satynowa, miala byc dobrej jakosci, a dostalam... lepiej nie mowic, do tego zamiast fioletu wyjatkowo ohydny roz, w dodatku zawiesili konto Sprzedajacemu. Wystawilam ja wiec od 1 zl, opisalam dokladnie i rzetelnie i poszla za cene wyzsza niz kupilam :D a ostatnio wystawilam zepsuty aparat od zlotowki, w gruncie rzeczy z ciekawosci, liczylam, ze moze dostane cos kolo 20 zl, a poszedl prawie za cene sprawnego, w dodatku inna osoba wystawila dzialajacy i nikt nie licytowal :D

Gość ja mam pecha w odwrotna strone
bo sprzedawalam nowe rzeczy, np wygrane w konkursie, z ktorych nie zamierzalam korzystac (bo za male czy za duze, czy z innych powodow). I w ogole zainteresowania nie bylo :O Mimo, ze na prawde zawsze rzetelnie opisuje wszystko. Trzeba miec farta i smykalke do interesow widocznie. Ode mnie jeszcze nigdy nikt nic nie kupil ;)

Gość te buty to podbijane pewno

no tyle to ja wiem ;) Zdjecia, opis... Zawsze sie nastaram, na wykosztowuje. I na nic to :( Juz zreszta porzycilam nadzieje, ze uda mi sie kiedykolwiek cos sprzedac... Juz nie sprzedaje, szkoda zachodu ;) Tylko mowie, ze to nie dla kazdego, trzeba miec farta ;)

Gość Dorota Rabczeska Majdan Darska
babka pewnie sama sobie podbijała innym nickiem i sama sobie je wygrała. nikt normalny w ciemno za tyle nie kupi niemowlakowi butów.

za 1 zł zepsute wystawiac? opłaty są wyższe. ja rozdaję ubogim ciuszki jak za małe. i nie zniszczone. nie robię jaj od 1 zł. to smieszne

no jak to na co? za wystawienie, za nadprogramowe zdjecia, za miniaturke ;) Jak sie tylko wystawia a nic sie z tego nie ma to same koszty sa przeciez ;)

daje przyklad, jakbym chciala kup teraz, czy minimalna... placi sie za to przeciez. Samo wystawienie kosztuje ;) Przeciez to nie za darmo jest, no chyba ze Ty masz za darmo :D

akurat nie lubie cen minimalnych i nigdy z tego nie korzystam :P Probowalam roznie, od zlotowki BCM, od okreslonej kwoty, kup teraz. Ni ch*** nie chca kupowac ;) Trzeba miec smykalke i farta, bez dwoch zdan ;)

a ja bym tam od 1 zł nie wystawiła bo jeszcze za 1 zł by poszło?:))a po co ?i tak koszty są.lepiej dac bez kłopotu potrzebującym.

wezcie przestancie w zyciu bym tyle nie dala za uzywane buty ... nawet sobie :o ludzie sa zdrowo pojebani ze kupuja

no jak wystawilam od 1zl to kolezanke poprosilam o podbicie. To byla moja pierwsza aukcja. I juz tego nie robie, bo oczywiscie chetni byli ale to byla nowa nagrywarka dvd i chcieli ja bodajze za 15zl. Juz nie pamietam :P wygralam w konkursie z wejsciem SATA :P a nie mam :P

A ja nie rozumiem jaki macie problem w tym że ktoś płaci duże pieniądze, przecież to kogoś sprawa! Czy to Wasza kasa? Nie masz chyba co robić skoro śledzisz aukcje i porównujesz ceny:)

wracajac do tematu - wiele razy widzialam jak drogo schodzily rzeczy, ktore spokojnie w sklepie mozna byloby nowe kupic :D Niezle ;)

No ja znam pewna Sprzedawczynie, ktora ma kolczyki od 70 do ok. 200 zl, mnostwo chetnych i dobre komentarze... chetnie kupuje to, czego nie umiem wykonac, ale bezczelnie wyznam, ze podpatrzylam sobie od niej kilka wzorow i wykonalam podobne dla siebie :) cena materialu to max 40 zl. Z drugiej strony dalam 200 czy 250 zl za srebrne kolczyki ze SZTUCZNYM szmaragdem, bo sliczne byly :D teraz juz kilka miesiecy planuje wymienic na prawdziwy, ale jakos nie moge sie wybrac

wezcie pod uwage, ze nie wszyscy mieszkaja w miastach, w wielu miejscowosciach nie ma wielkich sklepow - tacy ludzie kupouja na allegro nie majac porownania z cenami sklepowymi. moj maz duzo sprzedaje na allegro elektroniki, bardzo dobrze opisuje aukcje, robi zdjecia i sprzedaje duzo i czesto drozej niz w sklepach

Gość Jolcia Rutowicz
po czym poznłas szmargd sztuczny?

Gość Jolcia Rutowicz
zdjcie w katalogu nieskazitelne a w rzeczywistosci ?szmatka warta 40 zł

Gość kalibroooossso
a skąd wiesz? masz taką?

ta od sukienki coś ściemnia, jest takie prawo w sprzedaży interentowej, że można zwrócić towar w ciągu 10 dni.

Gość kalibroooossso
czyli lepiej nie ryzykowac? a moze ona o tym nie wiedziała ze moze zwrócić?

Gość kalibroooossso
jak myslicie?

byl opisany jako sztuczny, ale bizuteria diabelnie mi sie podobala :) choc wole prawdziwe szmaragdy, tylko nie te pierwszej jakosci, a metne ;) ludzie w wioskach moga nie miec porownania cenowego, fakt, ale... czasem wystarczy sprawdzic ile ten sam przedmiot kosztuje u innych sprzedawcow :)