Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malolataiii

facet starszy o 20 lat

Polecane posty

Gość kajusia30
Mam 30 lat i mam partnera starszego o 20 lat.Poznałam go jak miałam 22 lata,z początku nie byłam nim zbytnio zainteresowana,ale czułam że mogę porozmawiać z nim o wszystkim,traktowałam go jak znajomego,ale on rozkochał mnie w sobie,było trudno ukrywać naszą znajomość przed moimi rodzicami,ale postanowiłam postawić wszystko na jedną kartę.Zakochałam się i nie było rady,najgorsze dopiero przyszło gdy wszyscy się dowiedzieli,zaczęły się niesmaczne przycinki.Jest dla mnie kochany i po mimo że nie mieszkamy razem,to rozumiemy się jak"stare dobre małżeństwo".Gdy nie ma zaufania,miłości,tolerancji,pomagania sobie oraz gdy zabraknie zrozumienia drugiej osoby a czasem ustąpienia w niektórych sytuacjach życiowych to żaden związek nie przetrwa i różnica wieku w związku nie ma znaczenia.Pozdrawiam i warto postawić na miłość.

Gość a ccóz wtym złego?!?!?!?
No widzisz i można sie porozumieć? Prawda Najważniejsze że oboje szczęsliwi w swoich objęciach :) Ludzmi sie nieprzejmować, bo stracisz zdrowie , a ono jest jedno.Przyzwyczją siei przestaną plotkowac :) pozdrawiam

a na hasło "coś więcej niż seks z doskoku" on reaguje alergią potwierdzoną przez lekarza drugiej młodości i uniwersytet trzeciego wieku, o czwartej rzeczpospolitej nie wspominając a przecież on ma swoje lata, więc może mieć alergię na dzielenie czegoś innego niż łóżko, nie? :D:D

Gość kobiethuijjnbj
kiedyś kobiety miały więcej ambicji ale nie koniecznie możliwości by się realizować dziś mają wielkie możliwości ale ambicji brak więc dziś kobieta generalnie jest tylko do seksu bo nic innego ogólnie nie potraficie z siebie dać do związku.

Dziewczyny, jeśli któraś z Was tu jeszcze zajrzy, i wciąż jest w takim związku, proszę o kontakt. Chcę przeprowadzić badanie na temat radzenia sobie takich w życiu społecznym i potrzebuję ludzi, którzy w takim związku trwają. Kontakt na: age.gap.project@gmail. com

Gość taahjk
już sie do ciebie zgłaszam :D

Gość w twoim wieku to czesty uklad,
tak samo jak 20latek z 40latka. Tylko podchodz do tego zwiazku na luzie, jak macie dobry seks to swietnie, korzystaj z tego ale nie traktuj tego jak zwiazek na cale zycie. Mezczyzni bardzo szybko sie starzeja i nie chodzi tylko o potencje. Jeszcze chwilka i twoj ukochany zdziadzieje, przestaniecie sie dogadywac i sama poczujesz, ze potrzebujesz byc z kims mlodszym. Wyjatki od tej reguly sa naprawde nieliczne. Tak wiec ciesz sie tym co jest, jezeli on jest z toba tylko ze wzgledu na seks (prawdopodobne, chyba ze jestes bogata z domu) to badz z nim tez tylko ze wzgledu na seks, jezeli jest dobry. Nie badz w tym taka powazna, bedziesz pewnie miala jeszcze pare zwiazkow i nie jest powiedziane, ze musza byc na cale zycie. Zreszta kto wie, ile jeszcze dane nam pozyc... Zyj chwila dzisiejsza i nie projektuj obaw na przyszlosc, powodzenia!

Dostałam na razie tylko dwa zgłoszenia, tylko różnica 10 lat. Projekt stoi ze względu na brak zgłoszeń, dlatego też jeszcze nie odpowiadałam nic więcej na dotychczasowe. Tyle widzę wpisów od takich par, i od znajomych tych par, ale chętnych do kontaktu brak. To może na zachętę powiem, że sama jestem w takim związku, stąd moje zainteresowanie tematem ;)

Gość no tak a kobiety
tylko o seksie ludzie popieprzyło was

Gość tak kobiety tylko o seksie
tak, kobiety tylko o seksie, a te stare pryki biorące się ze kobiety w wieku swoich córek, to przecież tylko na intelekt patrzą :D Dokładnie, faceci strasznie szybko dziadzieją, i są od tego tylko nieliczne wyjątki. Teraz jest fajnie, ale im dalej po 40tce, tym gorzej - zaczną się choroby, mentalne starzenie, niedomaganie....taka duża różnica wieku wyjdzie prędzej czy później. 20 lat, to praktycznie całe pokolenie różnicy !

Gość ertyuikol;'
zakochani w sobie są ineego zdania

Gość sie zastanawiam
Każda dziewczyna buzująca się obrazami "wiecznego szczęścia" z facetem z pokolenia jej rodziców jest naiwna. Każda dziewczyna obawiajaca się jak autorka topiku, że facet jest z nią dla seksu jest idiotką.

Gość pyzowianka
Jestem juz dluzszy czas z facetem o 27 lat starszymym i nie mysle narazie zmieniac chyba jak skoncze studia jestem na medyku. Ten facet jest calkiem inny jak rowiesniki,Ci rowiesniki co sie z nimi spotykalam to tylko o sobie mysleli,a jeden to jeszcze dobrze nie wpchal juz tryskal,ao orgazmie to tylko marzylam.Teraz cuje sie kobieta,ktora nie tylko daje,ale i duzo otrzymuje od partnera,gdy sie kochamy to rzezywam pare orgazmow,zenim on skonczy,a na jego wytrysk musze troche poczekac,a do tego jak caly wejdzie to czje sie napelniona jak zeby dwa we mnie bylo. Po kazdym naszym skonczonym stosunku czuje sie super i czuje ze jestem zjechana calkowicie,tylko spanie mi w glowie.

Gość podejrzane
niemożliwe żeby przyszła medyczka pisała jak dziecko z downem.

Gość jgwmjptmjgtmt
pyzowianka powiedz jeszcze ile Ci płaci ten twój dobrze wypełniający?:D:D. Niektóre dziewczynki są naprawde głupiutkie i puste. Chroń Panie Boże mężczyzn przed takimi pustymi lalusiami.

Gość brunetka 29:))
Ten facet jest calkiem inny jak rowiesniki,Ci rowiesniki co sie z nimi spotykalam " v rowiesniki? a moze zamien rowiesniki na rowiesnicy? :D

Dziewczyny piszcie na age.gap.project@gmail.com jeśli jesteście w związku z dużą różnicą wieku. Wpływają kolejne zgłoszenie, ale potrzebuje więcej osób aby zobiektywizować wyniki, pomożecie mi napisać pracę o tym zjawisku. Na zachętę dodaje, że sama jestem już od dwóch lat w takim związku, stąd też moje zainteresowanie. Pozdrawiam i czekam na wasze maile ;)

A może znacie kogoś ze swoich znajomych i oni zgodziliby się na udział, chodzi o doświadczenia związane z odbiorem i tym co pomaga sobie z tym radzić, a wszyscy pozostają anonimowi. Im więcej zgłoszeń tym lepsze wyniki, bo bardziej obiektywne i można szerzej opisać daną kwestię. Czekam na Wasze zgłoszenia, age.gap.project@gmail.com - pozdrawiam.

Gość noy jor
Rzecz dziala sie juz pare lat wstecz ale prawdziwa:Gdy zaczelam studiowac po paru tygodniach moich studiow juz nie pamietam szczegolow poznalam aceta o 25 lat starszego odmnie teoretycznie mogl by byc moim tata, ale po pierwsze nie wygladal na tyle byl wyksztalcony i dobrze zarabial, zaczelam sie dyskretnie na kawe z nim umawiac po paru spotkaniach zapropanowal mi nieotplatnie mieszkanie u niego bo zona nagle mu zmarla a dzieci nie mial mowil ze moim obowiaskiem bedzie tylko czasami cos po sprzatacce poprawic,pokoj ogladlam i na ten uklad poszlam chodz nie wierzylam ze nie bedzie cos wiecej odemnie chcial pare tygodni uplynelo jak miedzy nami zaiskrzylo a mocniej u mnie bo juz nie moglam wytrzymac zeby sie do faceta nie przytulic,pewnego tygodnia w piatek otrzymalam piekny bukiet roz jak tylko moglam to mu dziekowalam gdy przyszedl wieczor podarowal mi sexi stroj wieczorowy i zazyczyl sobie zebyl go ubrala i tak rzy nim siadla,chcac nie chcac krew mi sie zaczyla buzyc i potym juz nie iskrzylo ale sie ta iskra na ognisko zamienila cos tam na stole stalo sekt zostal otwarty i zaczal sie wieczor romantyczny ktory mnie nie zaskoczyl bo po nim moglam sie tego spodziewac jak zaczal mnie piescic i prawie wszedzie awoimi dlojmi dotykac juz slablam tak elekryzoalo moje cialo jeszcze nigdy takich pieszczot nie przezylam i takiego erotycznego masarzu w pewnym momencie znalazlam w jego sypialni jak bogini juz nic na sobie nie mialam tylko tak jak sie urodzilam i juz wszystko na to wskazywalo ze zaraz wejdzie wemnie a ja juz na to czekalam bo tak mnie rozpalil wzielam do buzi jego twardziela zeby sie troche do niego przyzwyczaic po chwili gdy wszedl we mnie az mi sie czarno w oczach robilo nie z bolu tylko tyle przyjmnosci zaznalam jek wemnie wchodzil moje cialo juz drzalo a to dopiero poczatek liczylam na dluzej a nie ze zaraz bedzie koniec. Posuwal mnie mocno i dokladnie bo calym pracowal. Przyznal mi sie ze podparl sie tabletka to moze dlugo wytrzymac. Miedzy czasie troszeczke inaczej sie ulorzylam bo nogi na jego ranioma mu zalorzylam a wtedy jak jego rytm zlapalam i jak on wemnie wchodzil toja pupcie do gory podnosilam i wtedy swietnie sie czulam i mocno ten momet przezywalam bo musialam z radosci sobie mocno krzyknac trzy razy troche oddechu nabral ale o spuszczaniu nie bylo mowy,w smunie wliczajac te krotkie przerwy to ponad trzy godziny mnie rznal i rypal .Po raz pierwszy raz przez duzo starszego faceta bylam tak dlugo posuwana i tak super ze naprawde mialam dosc.Przez ta znajomosc mieszkanie do konca stodiow nic mnie nie koszkowalo wyrzywienie mialam zapewnione wszystko inne co sobie kupowalam to jego czekiem placilam i super sexu mialam ile chcialam bez bolu i z koltura Super jego H..a w sobie czulam i dobrze mi z nim bylo ale studia sie skonczyly i urgodnieny termin sozstania nadszedl Kontakt utrzymuje zaproszenia realizuje ale odleglosc nie pozwala na bo do USA to troche zadaleko na zachcianki

Gość prowo prowekrty
taka z ciebie dyslektyczna '''su ftu studentka ajenzyk polski ty miała :D