Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak sobie z tym s

taka glupota a ja sobie z tym nie umiem poradzic

Polecane posty

rozmawialam z moim chlopakiem na taki glupi temat co mysla mezczyzni i kobiety patrzac na plec przeciwna. wiem,ze to co teraz napisze dla wiekszosci moze wydac sie totalna dziecinada,glupota etc ale mnie w jakis sposob zabolalo. tak wiec,najpierw nie chcial powiedziec(ja mam swoja opinie co mysla faceci gdy widza ladna dziewczyne) no ale wkoncu stwierdzil ze poprostu mnie z nimi porownuje,np ktora z nas ma lepszy tylek itd i o co mi teraz chodzi?przeciez wiadomo ze sa tez inne dziewczyny ktore sa ladne i normalne jest ze on widzac taka tak mysli i takie tam.niestety jestem osoba z kompleksami i nie cierpie byc porownywana,w dodatku jestem pewna ze nie zawsze wychodze na lepsza.dlatego tez to mnie zabolalo. nie wiem jak mam sobie nie brac tego do serca,nie przejmowac,nie czuc gorsza,nie myslec czy on w tym momencie nie porownuje mnie z inna. teoretycznie nie jestem brzydka,ale zdaje sobie sprawe ze sa ladniejsze,niestety jestem taka zakompleksiona poniewaz moje 2powazne zwiazki zakonczyly sie zdrada i odejsciem do innej. jak przestac o tym w ten sposob myslec'?

Gość bzzzz....
wiesz co zmien faceta dla mojego nie ma piekniejszej i zgrabniejszje kobiety odemnie fakt jestem ladna i zgrabna ale jakic czas temu wazylam wiecej o 14 kg i tez patrzyl na mnie z zachytem a jak pokazywalam na ulicy jakas pania i mowilam ze ladna ze mnie bije na glowe on twierdzil ze nie oglada sie za obcymi babami bo nie musi a gdyby cos nie gralo nie bylby ze mna szczesliwy z uzcciwosci najpierw mnie by zostawil a potem ogladalby sie za innymi bo dpoki jest ze mna bylaby to dla niego zdrada czym on sie brzydzi. I wiesz co nie wyobrazam sobie zachwycac sie innym facetem mam swojego i on jest dla mnie cudowny mimo ze np nie ma fruzury jak z salonu ze ma za troche za duzy nos i od jakiegos czasu brzuszek mu sie rysuje .... Jestem lojalna i dla mnie pza moim facetem gatunek meski nie istnieje .... pozostali mezczyzni sa dla mnie antyladni i asexualni :)

Gość bzzzz....
stwierdzil ze poprostu mnie z nimi porownuje,np ktora z nas ma lepszy tylek itd I to haslo .... dziewczyno on traktuje cie jak towar jak przedmiot ......... ja takiego faceta odrazu kopalabym w dupe A jak urodzisz dziecko albo zestarzejesz sie to co tez bedzie cie porownywal do mlodych gladkich szczuplych lasek a moze bedzie chcial sobie zmienic jak znajdzie chetna ladniejsza ??? I papewniam cie ze masz sie czym przejmowac ...ale nie tym ze inne sa ladniejsze a tym ze twoj facet cie nie szanuje i porownuje cie z innymi dupami jakbys byla wystawiona aukcji

nie podejrzewalam ze mnie porownuje z innymi. to cos normalnego,ze kazde z nas widzi inne ladne osoby. i oto sie nie obrazam,bo ja tak samo moge pomyslec ze dany chlopak jest ok.ale nie porownuje go z innymi.

Gość bzzzz....
Nie rozumiem przeciez pisalas z eon powiedzial iz porownuje cie z innymi i dalej ze ty nie cierpisz porownan... wiec jak to jest??

Gość rtyttrtytrytrytrytr
I to jest najlepszy przykład jak to kobiety same stwarzają sobie problemy i szukają dziury w całym :) Zadałaś mu pytanie - odpowiedział a ty teraz spędzisz tydzień na rozpisywaniu się na kafe o tym jak to cię zabolało. Strata czasu na takie pierdoły nie zmierzające do niczego.

Nie myśl o wyglądzie, zastanów się za co cie kocha, bo chyba nie za wygląd prawda? :) nawet ładniejsze laski od Ciebie nie mają tego co masz ty - czyli twojego niepowtarzalnego charakteru (:

ale to nie oto chodzi ze on moze pomyslec ze ktoras jest ladna czy cos,tylko o te porownania.a ze mam mase kompleksow,moze glupich,tym sposobem wpadam w zly humor

Gość mysle ze cos takiego
by mnie dobilo strasznie, tez mam problem z kompleksami

Gość bvyfydrdte
wydłubałabym mu oczy a potem zostawiła mówie na poważnie