Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaŚka28Gdańsk

Poważna choroba a Wasz partner...

Polecane posty

Gość KaŚka28Gdańsk

Czy są tu Panie, które przeszły poważną chorobę? Jak zachował się Wasz partner/mąż? Wspierał, pomagał, czy odsunął się, a może nawet odszedł?

Gość uuuuuuuuuuppppppppppupup

Gość a co to znaczy powazna
a co to znaczy "poważna choroba"? Bo to pojęcie względne

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
wspieral jak malo kto, szukal lekarzy,dobrego szpitala i nie pozwalal sie zalamac

Gość KaŚka28Gdańsk
Poważna choroba, czyli taka, podczas której nie możecie pracować, zajmować się domem, wyglądacie bardzo źle, nie jesteście w stanie się umyć...

Gość bzzzz....
ja mogepisac tylko z perspektywu zabrzen bulimiczno anorektycznych . fakt nie musial sie mna opiekowac itd ale nasze zycie wygladlao inaczej bo ja nie mialam sily na dojscie do slepu na wjescie na 1 pietro do mieszkania bylam bardzo blada oslabiona z podkrazonymi i sinymi oczami zwiazke bardziej wegetowal bo ja na pocalunki przytualnie tez nie mialam sily potrzebowalam snu i spokoju i byl wtedy wspieral kiedy zle sie czulam w nocy nie spal trzymal caly czas za reke gdyby na pogotowie trzeba bylo jechac Rozmawial ze mna o terapii o tym co sie dzieje ze mna i moim zdrowiem jak on obiektywnie to widzi pytal jak moze pomoc sam tez chcial pojsc na terapie zeby lepiej zrozumiec chorobe

A ja z perspektywy faceta napiszę. Nie ma żadnej reguły, wszystko zależy od tego jaki to człowiek jest. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że nie wspieram partnerki, nie mówiąc już o pozostawieniu Jej w chorobie.