Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dawid19

ciąża??

Polecane posty

Witam mam takie pytanie wiem że takich tematów było miliony ale nie mam jednoznacznej odpowiedzi a więc mój przypadek brzmi tak:)Pieściliśmy się z moją dziewczyną nago i wsadziłem jej członka bez zabezpieczenia do środka na około 3 cm nie całe nie było wytrysku anie w środku ani na zewnątrz dodam że to było w dni płodne i jest dziewicą :(i moje pytanie brzmi czy mogła zajść w ciążę spóźnia się jej okres 2 dni:( moze to przez pogodę stres itp dodam że cały czas ją boli brzuch tak jak by miał zaraz być:( Proszę o szybką odpowiedź bo naprawdę oszaleje

Gość emilka18884
witam:) jeżeli nie było wytrysku to nie ma się o co martwic oczywiście mógł wydobyć się preejakulat . okres może jej się spóźniać przez stres niech weźmie ciepła kąpiel i spokojnie bez nerwów czeka na niego na pewno przyjdzie:)

Ale czy jest to możliwe skoro ma błonę dziewiczą?? Boje się okropnie wiem że teraz za późno:(no bo skoro w tym naturalnym nawilżaczu nie ma plemników a jak już są to w znikomej liczbie albo wybrakowane nie zdolne do przemieszczania się:) nie wiem już sam:(i jakie jest prawdopodobieństwa że jest w ciąży

Gość emilka18884
błona nie chroni ale skoro nie było wytrysku to nie ma się co martwic a jak tak bardzo się boisz kup jej test ciążowy

Ehhh jeśli okres na weekendzie się nie pojawi to naprawdę masakra:( a bawiliśmy się jakieś 5 dni temu zapomniałem napisać

Gość emilka18884
To ciąży na pewno jeszcze nie wykryje . nie martw się dostanie okres.

Gość dzieci dzieci
a skad niby wiesz ze miala dni plodne??????skoro spoznia jej sie okres 2 dni a robiliscie to 5 dni temu to nie miala zadnych dni plodnych!!! Rozwala mnie brak wiedzy na temat seksu a niby wiecie kiedy macie dni plodne..porazka kalkulator internetowy nie jest zadnym wiarygodnym zrodlem ..bez wiedzy teoretycznej

Nie sądzę, aby była szansa zajścia w ciąże :) Sama miałam takie przypadki i nic się nie stało :) Ale teraz mam taki: Otóż mam problem. Jakieś 2 tyg. temu zapomniałam wziąć tabletkę. Wzięłam tak szybko jak tylko sobie o tym przypomniałam i później już ta jak zawsze. Musiałam zrobić 7- dniową przerwę we współżyciu. W 7 dzień współżyłam.. Ale te dni są podane w przybliżeniu. W sumie to było pomiędzy 7 a 8 dniem. I dostałam miesiączkę, tylko, że inną niż kiedykolwiek. Trwała 3 dni i nie była taka obfita. Dodam, że to było 1 opakowanie po 2 miesięcznej przerwie. Czy jest możliwość, że zaszłam w ciąże? :(

Więc jest nie możliwe by była w ciąży bo robiliśmy to 3 dni przed okresem tak??:)jeśli się myle niech ktoś mnie sprostuje:)

Dawid wszystko jest mozliwe... Zrbcie test za pare dni i wszystko sie wyjasni. MalinowaMalinka w czasie brania tabsow jest krwawienie z odstawienia a nie miesiaczka, poniewaz jajniki sa "uspione" i nie dochodzi do owulki,a krwawienie z odstawienia nie musi byc wcale obfite. Dla pewnosci zrob tescik i bedziesz wiedziala na czym stoisz:)

ale skoro robiliśmy to 5 dni przed okresem więc miała dni nie płodne tak?? cały czas boli ją brzuch bardziej niż zawsze przed okresem moze coś to znaczyć ??

Jezu ona jest chyba w ciąży zrobiła test i wszyło że jest czy on jest wiarygodny po tylu dniach pomocy!!

Gość Faya
niech zrobi jeszcze jeden, najlepiej rano i za 2-3 dni

no i podstawowa sprawa to ile dni trwa cykl Twojej dziewczyny i kiedy zaczela jej sie ostatnia miesiaczka? A i jeszcze tak na przyszlosc blona dziewicza nie chroni przed ciaza bo ma mikroskopijne dziurki przez ktore plemniki bez bolu poplyna do celu...