Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohh layla

Brak rozmiaru w CCC

Polecane posty

Gość ohh layla

bardzo spodobał mi się jeden model butów od Lasockiego. byłam w 4 (!) salonach CCC i nie było mojego numeru. teraz zastanawiam się, czy byłoby możliwe zamówienie go w sklepie. głupio, że nie wpadłam na to wcześniej i nie zapytałam. ma ktoś może jakieś doświadczenia w temacie? :)

Gość Wróżka Bellatrix
Jak się nosi rozmiar 46 to i nie m,a.

Gość ohh layla
nie, akurat 39, a to z tego co wiem "chodliwy" rozmiar ;-)

Gość ohh layla
hmmm?

Gość behemłucik
trza poczekać do jutra i się spytać i po sprawie :D albo lasocki pl czy cuś i też po sprawie :)

Gość aśka........
Najprościej będzie jak pójdziesz do jednego z tych sklepów i spytasz czy w ogóle w jakimś ich salonie te buty są jeszcze dostępne w tym rozmiarze...W CCC mają taką możliwość żeby sprawdzić czy w innym ich sklepie na drugi końcu Polski jest dany produkt:) potem będziesz kombinować:)

Gość ohh layla
hm, dziękuję, tak chyba zrobię... ale w sklepie będę mogła być dopiero w poniedziałek :/ nie wiem czemu wcześniej nie wpadłam na to, by spytać o to w sklepie.

Gość aśka........
Mogłaś spytać i nie biegać po tych czterech salonach:) tak będziesz od razu wiedziała, a jak uśmiechniesz się do kierowniczki to może Ci je nawet potem sprowadzą:) powodzenia:)

Gość ohh layla
wszystkie były w moim mieście i to całkiem blisko siebie, a ja byłam na wiosennych zakupach, zresztą myślałam, że znajdę jakieś ciekawsze :) ale naprawdę napaliłam się na tamte :classic_cool: