Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arachna

czemu faceci tak kłamią!

Polecane posty

Gość Arachna

Mam juz tego naprawdę dość. Kompletnie nie mam szczęscia do normalnych facetow, za to mam ogromne szczęsie do kłamliwych padalców. Ost poznalam faceta- na ktorym chyba pierwszy raz mi naprawde zalezalo-zazwyczaj jestem bardzo nieufna itd. Miedzy nami bylo super itd. a on mi nagle mowi-ze on ma dziewczyne i to od 5 lat. nie powiedzial mi wczesniej, bo jak sam się przyznal-myslal ze będę dla niego tylko rozrywką-odskocznią od związku- ale się we mnie zauroczyl i chce byc szczery(szkoda kurwa ze po fakcie) i jak sam przyznal- nie chcial zeby moj stosunek do niego się zmienil- stwierdzil ze chcial mi powiedziec- ale wtedy jakos poznal moj stosunek do tego typu akcji(tzn w rozmowie kiedys mu powiedzialam, ze potępiam zdradę..jak ktoś moze byc zwiazku i robić rozne akcje itp) i nie chcial mnie stracic..a teraz wie ze mnie straci po tym co powiedzial, ale musial to wyznać, bo mu niby na mnie zalezy. odeszlam bez slowa- chociaz prosil zebym cokolwiek powiedziala..teraz o nim myslę i chcę nacisnac delete i go wykasowac, a nie umiem..to nie jest juz pierwszy raz kiedy facet tak mi naklamal..czemu przyciągam klamcow;/

Gość loveme baby00
Oni tacy juz sa moj przed inmymi panienkami udaje ze mieszka sam i jest singlem

Gość Arachna
loveme baby00- eh i jak ty do tego podchodzisz? porażka. nie mam juz sil: najpierw facet, ktory udawal prawnika a kolo prawnika nie lezal, pozniej koleś ktory sciemnil miejsce zamieszkania bo stwierdzil ze pewnie bym go nie chciala gdybym wiedziala ze jest z jakiestam wsi X, pozniej caly szereg innych palantow..ale akurat po S bym się tego nie spodziewala. Po chuja mu zaufalam. Koniec zaufania do kogokolwiek

Gość Zastina
wszytskie zaklamane padalce zostana kiedys sami :-) i dobrze im tak

Gość nie jesteś jedna sama
mam taki sam problem. Jeden z facetów okazało się że ma żone, drugi że mnie nie kocha bo był ze mną z litości. Faceci kłamią bo nie potrafią być prawdziwi, bo myślą tylko o sobie. Ten co Ci się przyznał powiedział prawdę wtedy pewnie gdy odkrył że nie będziesz jego big love. Bo wszyscy męzczyxni jej szukają, a zadnemu nie chce się o nią powalczyć

Gość Mentorkaa Snów
do: nie jestes sama- pewnie masz rację a Tobie tez wspolczuję, bo sama mialas nieciekawe sytuacje pewnie stwierdzil ze jestem chujowa to się przyznal..chociaz nie wiem po co mi teraz pol dnia esy pisze, zebym napisala cokolwiek..czy ON LICZY NA ROZGRZESZENIE? niech da mi swiety spokoj..

liczy na free sex. Oni tak mają + gryzie go sumienie :) niestety Biedne obie jesteśmy. Faceci to ciule

Gość dasz radę
macie takich facetów jakich same sobie szukacie, obok tych szczerych z zasadami przechodzicie obojetnie, tylko bolce wam w głowie

problem w tym że pewnie w realu jesteś nieciekawy. masz jakas pasje , czy całymi dniami żalisz się na kafeterii? mam byc z babą?????? Wolę faceta

Gość dasz radę
akurat to nie moj problem, nie narzekam na powodzenie zraża mnie jednak zakłamanie wiekszosci kobiet dlatego wiekszość trzymam z dala od siebie

gdybys nie miał problemu dziś piatek byłbyś z panną