Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatfir

Po co to robicie?

Polecane posty

Gość whatfir

Podajcie mi proszę swoje motywy. Jestem bardzo ciekawa dlaczego decydujecie się na operacje? Pomijam kwestie wypadków, wad typu zajęcza warga, etc.

Gość lkkkkkkkk
zeby przpodobac sie dresikom

Gość whatfir
bez ironii. pytam poważnie. i skad bierzecie na to kase? przeciez to bardzo drogie zabiegi. czy ktoras z Was przeszla od etapu: "nigdy nic sobie nie zoperuje". do etapu: " a czemu nie. jak tylko mnie bedzie stac, to regularnie bede sie poprawiac". co na to Wasi partnerzy?

Gość Swinka
bo ma sie glupia nadzieje ze po operacji bedzie sie pieknie wygladac potem jest rozczarowanie i poprawki

Gość karamala
Mysle ze kazda z nas ma inne powody..niektore maja jakis kompleks ktory moze nie jest az takim problemem ale przeszkadza i jak sie zarabia dobrze i kogos na to stac to czemu tego kompleksu nie usunac?

Gość jerrrrrra
jak to już powiedział Arystoteles: wygląd znaczy więcej niż jakikolwiek list polecający...

Gość moja odp
to ja chetnie odpowiem....chce sobie powiekszyc piersi ponieważ po porodzie mam dwa worki;/ nie czuje sie juz atrakcyjna...czy kiedys myslałam o operacji??? NIE bo przed porodem mialam ladny biust....skąd mam kase???....mąz pracuje od jakiegoś czasu zagranicą, ja generalnie chcialabym wziaść kredyt bo to duza suma i sie tego tak nie odczuje ale on powiedzial ze jak mam juz robic to mam wziąść kase odłożona bo nie ma potrzeby splacac jeszcze odsetek....nie naleze do super bogatych ale moje samopoczucie jest dla mnie wazne i nie chce do konca zycia wmawiac sobie ze wyglad nie jest najwazniejszy bo w/g mnie jest bardzo wazny...;/ ...moje piersi są dla mnie ważne...chce mieć ladne...to moja odp

Gość moja odp
do o chryste panie - ŚWIĘTA RACJA!!! dodam jeszcze ze jak powiedzialam mamie to powiedziala mi ze nie mam na co kasy wydawac, po chwili przyszla i kazała mi pokazac biust- zatkało ją ...po 10 minutach powiedziała - jak ci M daje to sobie zrób:> i jestem pewna ze kazda ktora byłoby stac z opadlym biustem by go poprawila a poprawki sie zdarzaja jednak wiecej o wiele jest kobiet zadowolonych

Gość lena27
dla mnie dziwne jest ze osoby nie interesujace sie operacjami wchodzą na to forum zeby pociskac itd...nikt wam nie kaze sobie nic poprawiac, akceptujcie sie;]...ja jednak robie sobie cycki:P