Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abraxas-0123

Od zera w anglii

Polecane posty

Gość abraxas-0123

witam, mam problem. Musze niedlugo wyjechac do anglii do dziewczyny zeby zabrac ja od nienormalnych rodzicow. Ona mieszka w crewe ale dalej sie uczy w college'u. jak szybko znalesc prace I mieszkanie zeby nie zyc pod mostem? Czy utrzymam siebie I dziewczyne z jednej pensji ? Gdzie isc, co robic? Mam karte nin, pracowalem w wakacje ale teraz Jej mama nie zalatwi roboty . Co robic?

Gość audi q7
Cklopie,odwazny jestes,chyba ze znasz jezyk angielski w stopniu kounikatywnym.W uk sa agencje pracy,trzeba chodzic od jednej do drugiej i pytac,raz praca jest raz jej nie ma.Na poczatki jest ciezko i trudno sie odnalezc w obcym kraju,Przerabialam to ale zycze powodzenia mimo wszystko.

Gość audi q7
Mialo byc chlopie,sorki za bledy.

Gość abraxas-0123
Kocham dziewczyne wiec dla niej pojade, po angielsku mowie calkiem niezle . Wiem jak z agencjami bo Jej mama pracuje w agencji, ale ona nic nie zalatwi, musimy sobie radzic sami. ale co z mieszkaniem? Nie Mamy nic, nie zostane u Jej starszych bo Musze ja stamtad wyciagnac.

Gość iaiaiaiiaiaiiaiaiiaiaiaia
nie wnikam w szczegoly... niech ona rozejrzy sie za jakims mieszkaniem, pelno jest pokoi do wynajecia! z praca to ci nie doradze bo sama raz pracuje, raz nie, a o normalnej pracy to juz chyba nie marze ;( ale chetnie sie dowiem jak szukac pracy w UK np idziesz do agencji i co mowisz? albo wyslales swoje cv na konkretne stanowisko i co dalej? dzwonisz do agenjcji i sie podpytujesz? o co? jak? chetnie dowiem sie konkretow bo jestem tu nieco ponad rok i rece zaczynaja mi opadac :( "od zera w anglii"? ja po tym czasie od iedy tu przyjechalam ciagle czuje sie jakbym nie odbila sie od zera...

Gość poszukaj pracy w ochronie

Gość abraxas-0123
chcemy wynajac pokoj ale mloda nie pracuje wiec jak zaplacimy depozyt ? Wiem co I jak z agencjami bo Jej matka pracuje w jednej, niestety nic nie zalatwi przez to ze smielismy sie Im postawic. Ma Ktos jakiekolwiek info co do tego jak szybko znalezc zakwaterowanie, z praca juz sobie poradze ?

Gość gumtree.com