Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muahahahaha

Głupie dziewczyny lepsze w łóżku?

Polecane posty

Gość Muahahahaha

Kiedyś tak słyszałem, później sam doświadczyłem: im głupsza laska, tym lepsza jazda. Wstydziłbym się z taką gdzieś publicznie pokazać, bo jak tylko buzie otworzy, to raka uszu mozna dostac. A już broń Boże się z taką rozmnożyć... ale w łóżku NIESAMOWITA. Przypadek?

Gość sweet16
nie wydaje sie to byc przypadkiem,aczkolwiek wyksztalcone badz szare myszki tez czasami potrafia dac czadu..

Gość ciekawska kobieta
Wykształceni ludzie mają większą świadomość swojej seksualności,są bardziej otwarci na nowe doznania, często mniej pruderyjni... Tak więc nie trzeba brać wszystkiego co się pod rękę nawinie, a później nie trzeba się wstydzić przed ludźmi... Dodatkowo po lub przed seksem z wykształconą da się porozmawiać, a jak dzieci spłodzisz, to duża szansa, że też będą inteligentne... Tylko, żeby taką madrą zainteresować sobą, to już trochę wysiłku trzeba włożyć, dlatego niektórzy twierdzą, że głupie są lepsze. :P

Gość głupie lepsze do wyra
miałem kiedyś taką głupią laskę, w łóżku była świetna. Godziła się na wszystko, robiła co chciałem a przy tym wszystko tak naturalnie i z radością:) pusta niestety była niesamowicie i wolałem jej do kumpli nie zabierać:) Teraz mam inteligentną dziewczynę i jest się z kim pokazać ale w łóżku to jej brakuje spontaniczności:(

Gość ciekawska kobieta
Widać gwarancji nigdy nie ma, więc kota w worku lepiej nie brać :P A skoro z tą mało inteligentną już nie jesteś, to jednak też Ci czegoś brakowało - nie stworzy się udanego związku ani na podstawie samego seksu, ani na podstawie samej inteligencji;)

Gość niedziwota
taa, w końcu co dwie główki to nie jedna, poziom ten sam

Tak więc Panowie, które w ostateczności wolicie...?Sami piszecie, że są albo inteligentne i w wyrze:( albo głupiutkie a w łożu :D

Gość ciekawska kobieta
Hehe, dobry wybór :)