Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikkanka

CZY MOJA CÓRKA JEST LESBIJKĄ?????????

Polecane posty

Gość wikkanka

Mam 20-letnią córkę, która twierdzi, że interesują ją tylko kobiety. Jej siostra bliźniaczka nie wykazuje takich skłonności. Czy to możliwe, aby jedna z nich była lesbijką? Ta, o którą pytam zawsze wolniej się rozwijała. Co mam robić i jak się upewnić, że jest tak jak jest?

Gość wsrod blizniakow jest to
częstsze zjawisko niz u innych dzieci, wec moze?

Gość jjjjjjjjhhhhhhhhgggg
naslij na corke stado spoconych murzynow i spytaj sie potem,czy jej sie to podobalo. wtedy wyjdzie szydlo z worka

Gość prakresada
homoseksualizm to jest związany z psychiką a nie z dziedziczeniem czy coś takiego. więc druga raczej nie jest lesbijką chyba że ją ta druga zgwałci to wtedy będzie ;p

Co to za głupie pytanie? Jeśli twierdzi, że interesują ją tylko kobiety to zapewne tak jest. Homoseksualizmu się nie leczy, bo nie jest chorobą, nawet psychiczną jak ktoś gdzieś pisał. Nie ma też podłoża genetycznego, więc dla wiadomości niektórych nie druga bliźniaczka nie mogła się nim "zarazić". Możliwe, że jest po prostu na etapie, w którym ma chęci do eksperymentowania. Jak najlepiej upewnić się czy córka jest lesbijką nie ufając jej słowu, osądowi w tej sprawie? Myślę, że dobra byłaby obserwacja i prośba o przedstawienie sobie jej partnerki. Jeśli jej nie posiada o opisanie dziewczyna (kobiety), która by jej się mogła spodobać. Długa i spokojna rozmowa na temat wyboru córki z nią samą także by się przydała. W końcu musi istnieć powód, który sprawił, że tak myśli, nie? Jeśli okaże się prawda to jakoby była ona homoseksualistką nie należy okazywać negatywnych uczuć. Chyba, że chcesz by cię znienawidziła albo straciła zaufanie.