Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany chlopak

prosze kogos o pomoc.

Polecane posty

Gość zalamany chlopak

prosze kogos o pomoc jesli ktos wie jakie badania powinienem zrobic aby rozpoznac co mi dolega.zaczelo sie w grudniu mialem straszne klucia w klatce piersiowej i pieczenia ,doszlo do tego oslabienie organizmu bóle lydek kosci i plecow.Pod konie grudnia zachorowalem na grype lekasz przepisal mi antybiotyk i sie polepszylo ale kucia i pieczenia w klatce piersiowej zostaly.na pocztku stycznia zle sie czulem mialem zimny pot mialem zawroty glowy,zaburzenia równowagi (ktore mam do dzis),odruchy wymotne i wymioty.wzrok mi sie popsul mam czesto mroczki przed oczami ,rozdwaja mi sie obraz i uczucie jak by mi sie pod nogami ziemia konczyla,dretwienia rak w nocy codziennie nie raz nogi.Nadmierne pocenia sie w nocy,dusznosci,trudnosci w glebszym pobraniu oddechu.biegunki,bóle brzucha bardzo mocne i uczucie jak by mi ktos folie polozyl na jelita.Budze sie zmeczony oczy mnie pieka codzienie mam zaczerwienione oczy najbardziej rano i wieczorem.wszystkie te objawy nasilaja sie po zjedzeniu pokarmow.bylem w szpitalu zrobili mi przeswietlwnia klatki piersiowej ,tk glowy i rezonans i nic nie wykryli wypuscili mnie do domu.zrobilem badania na obecnosc 6 rodzaji grzybow candidi wyslalem probke krwi do centrum badan dna w poznaniu wyniki wyszly ujemne.nie wiem co mi jest mam dalej prawie wszystkie objawy.mam bialy nalot na jezyku z czerwonymi kropkami z rana jak wstaje czuje jakby zdechlizne w ustach, bole glowy po jedzeniu bardzo mocne i uczucie zcisniecia glowy,nie raz metlik w glowie i jestem znerwicowany bo nie wiem co mi jest.bardzo prosze jesli ktos wie jakie powinienem zrobic jeszcze badania zeby rozpoznac co mi jest bede bardzo wdzieczny.z gory dziekuje.

Gość Niunia x33
To są bardzo poważne objawy poproś kogoś bliskiego aby poszedł z tobą do przychodni i powiedz swoje objawy ;) Myślę że jeszcze będzie dobrze życzę powrotu do zdrowia :) Będzie dobrze trzymaj się

Gość niewesolo
a nie ugryzl cie kiedys kleszcz, moze to borelioza,nie znam sie, a moze jakies pasozyty dokarmiasz, no ciezko, jak cos wymysle to napisze.

Gość pomocna dłoń26
Przecież to jest typowa nerwica. Czym prędzej do psychologa lub psychiatry. Masz typowe objawy nerwicy!

Gość zalamany chlopak
zrobili mi posiew plynow z kregoslupa na borelioze i nic nie wyszlo.mialem konsultacje z psychiatra i on tez nic nie stwierdzil.Najgorsze jest to ze duzo chorowalem na gorne drogi oddecowe i bralem mnustwo antybiotykow np.amoksyline penicyline i tp...a w maju tamtego roku mialem wycinane migdalki,czy moge juz w 100proc.wykluczyc kandydoze?mam jeszcze miec robiona gastroskopie moze na niej cos wyjdzie.bardzo dziekuje za opinie.

Gość zalamany chlopak
A i jeszcze chcialem dodac ze mam na przemian zimne rece -zimne stopy,i temperatura mi spada wieczorem do 35,6 ,jestem strasznie wrazliwy na zimno i po jedzeniu gdzies do pol godziny mam skurcze miesni calego ciala i szyji i metaliczny smak w ustach.dziekuje z gory za opinie.pozdrawiam wszystkich

Prawdopodobnie jest to wynik przyjmowania antybiotyków bez niezbędnej ochrony czyli zażywania probiotyków. Najlepiej byłoby gdybyś zwrócił się do dobrego lekarza np. dr Wszelakiego lub do Vega Medica, wiem że mieli tam takie przypadki, możesz do nich zadzwonić i porozmawiać. Adresy są na stronie www.tomipomoglo.pl Ze swojej strony polecam zazywanie probiotyków, przez 2 tygodnie dieta - bez mleka, cukru, żażywanie czosnku bo to ociepla organizm. Ja kiedyś miałam podobną sprawę z płucami i wyleczyłam się pod kierunkiem lekarza, ale jak proponował antybiotyki powiedzialam nie. Głowa do góry, możesz do mnie napisać jak walka z chorobą, będzie lepiej.

Gość zalamany chlopak
dziekuje ci juwena jak moge sie z toba skataktowac bo bardzo duzo mam do ciebie pytan.jesli bys mogla mi podac (oczywiscie jesli to nie sprawi klopotu) nr gg albo jakis kataktowy bede bardzo ci wdzieczny.pozdrawiam.czekam na odp:)

Przepraszam byłam na konferencji medycznej i nie zaoglądalam na forum, moj mail to juwena7@o2.pl