debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Cześć, potrzebuje waszej rady, itp. Na mojej wardze sromowej większej pojawiła się niedawno gulka, na początku nie bolało, ale po tygodniu zaczyna mocniej boleć. Na zewnątrz nic nie widać.. więc nie wiem co to może być.. zdarzyło wam się mieć taką gulkę? co to jest? to coś groźnego? Pomocy.. ps. nie byłam jeszcze u ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabójcza ryjówka 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Pewnie zapalenie mieszka włosowego i za jakis czas podejdzie ropą i pęknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fvbdag Napisano Kwiecień 10, 2010 no pewnie zapalenie, ja tam jak mam to na sile wyciskam az do krwi, zagoi sie za kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabójcza ryjówka 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Albo owrzodzenie kiłowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 to chyba nie to, z tego co przeczytałam na ten temat, gulka jest w miejscu gdzie nie rosną włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zwykly tluszczak Napisano Kwiecień 10, 2010 co nie moze sie przebic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fvbdag Napisano Kwiecień 10, 2010 ale nie musi to byc zapalenie mieszka wlosowego, poza tym z tego co wiem to wlosow nie ma na stopach, dloniach i ustach, o wargach sromowych mi nic nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 jejciu, jak masz łechtaczkę, to nad i trochę w lewo. teraz już wiecie? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabójcza ryjówka 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 zapalenie mozebyc i tam, uwierz :D zwlaszcza po depilatorze elektrycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sprobuj wycisnac Napisano Kwiecień 10, 2010 jak sie nie da to czekaj, czy sie rozejdzie. Jak nie to musisz isc do lekarza. Nic powaznego, rozetna i wyczyszcza. Taki maly zabieg. Jezeli nie masz tego dlugo, to poczekaj , moze rozejsc sie sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jak dlugo to masz ?? Napisano Kwiecień 10, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 nie mam zamiaru tego wyciskać bo boli gdy dotykam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 około tygodnia lub troszkę więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 chyba najlepszym wyjściem będzie wizyta u ginekologa, racja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fvbdag Napisano Kwiecień 10, 2010 boli bo sie ropa zebrala gleboko pod skora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poczekaj jeszcze pare dni Napisano Kwiecień 10, 2010 To jest jakis ropien. Mnie sie udalo wydusic, ale znam przypadki ze potrzebny byl chirurg. Obserwuj to, bedziesz czula ze przechodzi. Nie draznij tego miejsca, bo wtedy dluzej bedzie sie rozchodzic. Mozesz sprobowac wycisnac po kapieli jak cialo jest rozgrzane. Odrazu odczujesz ulge. Tak wyciskanie pryszcza boli i to miejsce jest dosyc czule. Nie jedna to miala, to nic takiego zlego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 porozmawiam o tym jeszcze z mamą.. podaliście tyle tych przykładów co to może być, łomatko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 teraz walne takie pytanie 'prosto z mostu'.. czy jeśli będzie potrzebny zabieg chirurgiczny, to będzie bardzo boleć gojenie? kurna, jak tak to ja się chyba !@#$% ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To sie zdaza kobieta Napisano Kwiecień 10, 2010 Naprawde to nic tragicznego. Pozatym, ty moze dojzewasz, albo jestes przed okresem. Nic ci nie bedzie. To z tym chirurgiem zdaza sie bardzo zadko i u starszych kobiet. Z reguly organizm sam sobie z tym radzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 wg kalendarzyka okres miał mi się pojawić 7 kwietnia, nie ma go do dziś. Z tego co pamiętam gulka pojawiła się, chyba 1 kwietnia lub 2 kwietnia.. jak nie wtedy to mam problemy z zapamiętywaniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie to nie boli to delikatne Napisano Kwiecień 10, 2010 naciencie, jak przy czyraku. Robia to pod znieczuleniem. Musialabys miec pecha, to sie zadko zdaza. Jak nie ma ujscia i ta ropa nie moze sie rozejsc. Goi sie szybko, jak dziaslo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 mam nadzieje ze to nic powaznego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie panikuj, porozmawiaj z Napisano Kwiecień 10, 2010 mama. Mozesz go nie wyciskac, ale bedzie dluzej bolec, bo pomalu sie bedzie rozchodzil. Teraz cie boli bo przeciska sie na zewnatrz. To normalne, pewnie ci sie to jeszcze nieraz w zyciu przytrafi. Mogl wyjsc w innym miejscu, a wyskoczyl w takim czulym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
debby123 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 okej, dzięki. najwyżej jeszcze się odezwę w tym temacie i powiem co z tego wynikło ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem jak to wygląda Napisano Kwiecień 10, 2010 i to oczywiście może być wszystko, również objaw jakiejś poważniejszej choroby, więc powiem Ci jak było u mnie: latem (upały) pojawiło mi się coś takiego, bardzo zresztą piekącego - postanowiłam, że pójdę do lekarza za bodajże 2 tygodnie, jeśli mi się nie poprawi, ale się poprawiło - po prostu nosiłam bardziej przewiewną i luźniejszą bieliznę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach