Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rvbgrefvb

co o tym myslec

Polecane posty

Gość rvbgrefvb

oto moj problem ponad miesiac temu poznalam faceta- od razu wpadlam mu w oko, nastepnie odezwal sie do mnie na portalu spolecznosciowym.. wymienilismy pare maili- on zaproponowal spotkanie ale ja bylam zmuszona odmowic (mialam inne b wazne plany)... potem sie nie odezwal wiej ja do niego napisalam.. bylo pare spotkan (zero seksu czy pocalunkow) nastepnie zaprosil mnie do siebie na noc- odmowilam bo nie pasowala mi taka opcja po tym bylo pare smsow ale on znow zamilkl... nie wiem co o tym sadzoc- dodam ze ja jestem dosc atrakcyjna a on nie za bardzo... ale jest pewny siebie i zna swoja wartosc

Gość kicia :*
a co tu jest do myslenia? olal cie i tyle. trzeba bylo pojsc z nim do domku

Gość rvbgrefvb
a moze on mysli ze to ja go olalam ??????

jak bedzie mu zalezało to sie odezwie, może on myśli ,że Ci się nie spodobał i czeka na Twoj ruch.

Gość kicia :*
to chyba nie jestes az tak atrakcyjna jak ci sie wydaje

Gość olal i tyle

Gość eNKejowe k00restwo
już kręci inną na społecznościówce albo mu d00py za szybko nie dałaś . . .

Gość hgthbdfhdfhnhfhn
ludzie co wy - moze chlopak po prostu probuje wszystkich mozliwych sposobow aby sie z nia spotkac, a wy od razy mowicie dziewczynie ze chcial ja wylacznie wykorzystac

chcial uprawiac z nia sex jak kazdy zdrowy facet,jeden sie z tym kamufluje bardziej inny mniej.przeciez wiadomo ze nie beda sie spotykali ogladac znaczki czy grajac w szachy

Gość czyli nie traktuje jej powazn
czyli nie traktuje jej powaznie???????????????????????

Gość hmmmmmmmmmm ...
po prostu szuka facet chętną na seks za darmo i tyle po kilku spotkaniach zaproponowal tobie sex mnie osobiście by to obrażalo, a ty zastanawiasz się i rozmyslasz ... dla mnie to skończony dupek i tyle niech szuka sobie chętnej na lato kij mu w dupę

Gość rr4ffrhjyhjnjh
nie zawsze moj facet zaprosil mnie do siebie juz na 2 spotkaniu i jestesmy razem po dzis dzien- razem 6 lat nigdy niewiadomo

Gość rvbgrefvb
wlasnie sie zastanawiam- nie znam go za dobrze ale typ faceta wykorzystywacza mi do niego malo pasuje moze powodem tej propozycji bylo to ze pochodzimy z roznych miejscowosci i nie mamy jak sie spotkac

Gość dfvvfsvsdfmkdvfvdfv
ja mam podobny problem- moze ktos jeszcze oceni taka sytuacje??

Gość wwrrr
Baby to jednak głupie som. Narzeka jedna z drugą, że do domu na seks ją zaprasza, ale o drobnym szczególe, że alternatywą dla nocy w jego domu była noc w pkp, to już nie wspomni. Że już pominę to, że o radę pytasz osoby, które o sprawie wiedzą prawie nic. Jak choćby nie wiemy, w jaki sposób odmówiłaś - czy wytłumaczyłaś, dlaczego Tobie ta opcja nie odpowiada, i co on na to odpowiedział. Dziecinada.