Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurtka kurtka

dołączyłam do grona posiadaczek kurtki nie ze skóry

Polecane posty

Gość kurtka kurtka

choć nosiłam się z zamiarem zakupienia prawdziwej - ale szkoda mi było 700 stów wydać na jedną kurtkę, doszłam do wniosku że ta za tyle kasy tak samo mi się znudzi jak tańsza, a żal będzie przestać chodzic, skoro tyle kosztowała i wczoraj dołączyłam do grona osób, które chodzą w skórkopodobnych. słowo daję, na ulicy co druga dziewczyna w takiej, albo i więcej. moja trochę inna, bo bez ciągacza (bleee) z paskiem. w ogóle nie jestem na czasie :o. rurki tez dopiero w tym roku kupiłam :)

Niektórym pannom to pasuje ale to kwestia typu urody. Najważniejsze to jakoś się prezentować wolę osobiście płaszcze materiałowe (też modne) w żywszych kolorach bo są bardziej kobiece.

łeeee tam, lepiej być niemodnym, niż tak jak niektóre założyć kilka nie pasujących do siebie modniastych elementów :classic_cool: mam w tupie to, co myśli omnie jakiś lachon z torebką na łokciu :O

OO niektóre lachony są przepiękne :). Nie jestem jakimś znawcą sztuki ale niektóre panny wyglądają ciut kiczowato jak takie wytapetowane i wyjściowo ubrane są. Mimo takiego wyglądu są miłe dla oka, takie blondyneczki w różowych ciuchach np :)