Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaś z Akademii Pana Kleksa

Pytanie do Dziewuch. Życie z C.i.p.k.ą

Polecane posty

Gość Adaś z Akademii Pana Kleksa

Jak to jest mieć cipke ? Jaka jest cipka? Budzicie sie rano i przypominacie sobie że OO! Jestem dziewczyną! Mam cipke! Czy nie myslicie o tym? Leżycie sobie, cipka jest pod kołdrą i co ona robi? Myślicie o niej w ciągu dnia? Lubicie swoją cipke i czy patrzycie na nią ? Ja bym chciał mieć cipke. Jestem zdrowy.

Może od razu skocz po piegi dla pana Kleksa, jak nie możesz sobie poradzić z kutasem. :O a twój przyszły pedagog już tak się zajmie twoim anusem :O :O :O że szybko zrozumiesz jak to być kobietom :O od niestety :( dla ciebie, tylko od duupy strony :O :O :O

a jak to jest z wami mężczyznami kładziecie sie domłóżka np.wieczorem i myślicie o mam ch u j a jak to jest mieć go pod kołdrą nie przeszkadza wam że tak dynda

"campari34" no może nie tak jak napisałaś ale po nocy (zauważ nic się nie dzieje) a i tak rano, zupełnie nieświadomi drapiemy się po jajkach ( tak widać to z zewnątrz) a tak naprawdę sprawdzamy czy wszystko w porządku. :) ;) I nie tylko "dynda" :P jak potrzeba :P to i na dłużej postoi :P :P :P

campari34, jest dokładnie tak jak piszesz, facet jest bardzo przywiązany do swego chooja i traktuje go jak najlepszego przyjaciela

a kobieta traktuje swoją pizdę jak coś grzesznego i obcego... może nie wszystkie, ale większość tak właśnie do tego podchodzi

dlatego facet szybciej uczy się czerpać przyjemność, a kobieta często dowiaduje się że ma łechtaczkę kiedy wychodzi za mąż

Gość amelia12345
Dyskrecjapl wejdź i zmień swoje zycie erotyczne

Gość Kobiety są ślepe i głupie
Z tym się zgadzam, facet traktuje fiutka jak swojego najlepszego przyjaciela.

Gość twittiekittie.
cipka po prostu JEST. Nic nie robi, ma się ją między nogami po prostu. Dla kobiety jak tak naturalna, jak dla Ciebie usta. Leży i jest. Kiedy kobieta nie jest podniecona ani nie uprawia akurat seksu, to się o niej nawet nie myśli. Przypomina o sobie tylko w czasie okresu. Cipka nie penis, że musisz się martwić, czy stanie, czy nie stanie i jakiej jest wielkości. Ona po prostu JEST.